26 d'octubre, 1a Mostra de Bestiari de l'Entorn Rural a Santa Fe del Penedès


Per commemorar el 50è aniversari de la fundació del Centre Cultural i Recreatiu de Santa Fe del Penedès, s'ha pensat en aquesta mostra de bestiari festiu inèdita i s'ha confiat la seva organització a l'Agrupació del Bestiari en col·laboració amb els Amics del Parellot, el Drac de Santa Fe del Penedès. Tindrà lloc el diumenge 26 d'octubre i tot i que just s'ha començat el contacte amb les colles i figures que hi participaran ja hi ha confirmades les següents:

La idea d'una Mostra de Bestiari de l'Entorn Rural respon a un doble objectiu:

  1. Donar visibilitat al bestiari dels pobles petits que normalment surt poc fora del seu poble.
  2. Encara que sigui de viles i ciutats més grans mostrar aquell bestiari festiu més relacionat amb el món rural, sigui de granja, de bosc, salvatge, etc.

Santa Fe del Penedès és un petit poble de l'Alt Penedès (uns 350 habitants) bàsicament dedicat a l'agricultura amb una àmplia vinculació amb el bestiari festiu i amb la nostra Agrupació del Bestiari ja que en aquest poble va sorgir el que en el seu moment es va dir Col·lectiu Santa Fe per al Bestiari Festiu i que va ser la cèl·lula mare de l'Agrupació. Precisament l'assemblea constituent (24 de novembre de 1996) va tenir lloc en aquest municipi i més concretament a l'antic local del Centre Cultural i Recreatiu. I també s'hi va celebrar l'acte central de la commemoració del 5è aniversari de l'Agrupació.

Font: http://bestiari.cat/

Comentaris

Anònim ha dit…
és extrany que el Aimeric no s'hagi apuntat a la moguda. Ribera d'Ondara també és molt petit.