XXII Concurs de Castells de Tarragona, 05.10.2008, 10 del matí


Participen en el concurs les 18 colles millor classificades en l’Índex de colles castelleres que així ho desitgin. Tot i això, les colles membres del Consell Municipal de Castells de Tarragona tenen dret a participar al concurs, encara que no figurin entre les divuit colles millor classificades a l’Índex.

Les colles participants es distribueixen en els tres grups següents:

  • Grup A: les quatre colles participants millor classificades en l’Índex de Colles Castelleres a 31 d’agost.
  • Grup B: les vuit colles participants millor classificades en l’Índex de Colles Castelleres a 31 d’agost, una vegada excloses les que formen part del grup A.
  • Grup C: les sis colles participants restants.
  • Enguany, l'ordre d'actuació serà el següent:


    El Concurs de Castells de Tarragona estrena també en aquesta edició del 2008 el projecte de cobriment i remodelació de la plaça de braus que ha dut a terme la Diputació de Tarragona. Us oferim unes imatges virtuals de com ens trobarem la plaça el proper diumenge:



    Per a més informació:

    Comentaris

    Anònim ha dit…
    Entenc als Minyons de Terrassa el perquè de no anar-hi, però un cop a plaça t'agradaria que hi fossin. Diumenge tots a Tarragona!!!
    Anònim ha dit…
    Com es que no hi son?
    Anònim ha dit…
    Tot i ser una de les colles capdavanteres del món casteller, els Minyons de Terrassa no han participat mai en cap edició del concurs bianual de castells de Tarragona perquè en declinen la invitació, al no estar d'acord amb la filosofia d'aquest tipus d'esdeveniments ni amb la visió que des dels concursos es mostra dels castells.

    _________________________
    http://ca.wikipedia.org/wiki/Minyons_de_Terrassa