11 Mediterrània. Fira d'espectacles d'Arrel Tradicional a Manresa



Mediterrània. Fira d’Espectacles d’Arrel Tradicional és un mercat de noves creacions artístiques, inspirades en la pròpia tradició catalana o aquella més comuna a la riba de la Mediterrània.

Organitzada des de la Fundació Fira d’espectacles d’arrel tradicional, Mediterrània, se celebra cada any a Manresa, des de fa 10 edicions, durant el primer cap de setmana de novembre. L’onzena edició de la Fira se celebrarà del 30 d’octubre al 2 de novembre.

Com a mercat que és, l’objectiu principal de la Fira és facilitar la contractació dels espectacles programats per part dels programadors inscrits. El nombre de propostes artístiques acostuma a girar al voltant del centenar:

  • Espectacles de música, teatre i dansa.
  • Espectacles per al públic adult i també per al públic familiar
  • Espectacles d’escenari i també propostes itinerants de carrer.
Majoritàriament es tracta d’espectacles catalans, però el ventall s’obre cap a d’altres zones de la Mediterrània: fins ara han passat per la Fira artistes de llocs tan propers com Occitània o el Piemont. I de més lluny encara, de Grècia i del Líban. Del Magrib i del Pròxim Orient.

Podeu fer una ullada a la programació aquí.

Com a novetat d'aquesta edició, sota el lema “Mou-te per la Mediterrània a ritme de Folk!”, la Fundació Fira d’espectacles d’arrel tradicional, Mediterrània, ha organitzat un taller de danses folk i tradicionals de la Mediterrània. L'organització del taller ha estat tot un èxit, doncs les places s'han cobert en menys d'una setmana.

Font: Fira Mediterrània

Imatge: Cartell de l'edició d'enguany

Comentaris

Anònim ha dit…
amb el tipus d'espectacle que fem, hi podem anar algun any?
Anònim ha dit…
Tot seria proposar un espectacle a l'organització. I que ho vegin amb bons ulls.