A Agramunt, el diumenge 7 de setembre, 'Tradi-Sió 2008'



'Tradi-Sió' neix amb la voluntat de potenciar i recuperar els trets més característics del folklore local, donant un cop de realitat a la diversitat de la nostra cultura popular i tradicional, i amb la bella obsesió d'obtenir un patrimoni agramuntí que ens pertany, i que desitgem.

Joan Pedrós, d'Agramunt, president de l'Agrupació 'Associació Cultural Grallers d'Agramunt', fou l'ànima d'aquest projecte, que té com a objectiu l'estudi del folklore local i la seva consolidació com a patrimoni recuperat, complimentat amb actes del matex àmbit que li donen suport.

'Tradi-Sió', és el nom genèric que se li dóna al conjunt d'actes de cultura popular i tradicional dins el marc del diumenge de la Festa Major agramuntina.

L'eix central del 'Tradi-Sió', és sense cap mena de dubte 'los balls del poble' on es pot veure en un correcte context, la tasca de recuperació dels balls locals; obra laboriosa que duen a terme el Grup Sardanista Estol, i l'Associació Cultural Grallers d'Agramunt.



Per a més informació cliqueu aquí.

Font:http://www.estol.svt.es/index2.asp?resolucio=1

Comentaris

Anònim ha dit…
segurament una de les millors, per no dir la millor, mostra del folklore del nostre país que es fa a les anomenades terres de Lleida
Anònim ha dit…
L'unica representació de cultura popular que es fa a la vegueria de ponent.