10 de setembre, 'Nit vint-i-cinc' de TV3


Des de 3/4 de 10 de la nit fins les 3 de la matinada la nit del 10 a l'11 de setembre TV3 emetrà el programa “Nit vint-i-cinc”. Un programa que tindrà un espai per la memòria de tot el que s’ha fet en aquests 25 anys de televisió en català, però també es repassaran tots els actes que s’organitzen a Catalunya per celebrar l’aniversari de TV3.

La Memòria i el futur

Durant el programa rebrem la visita de les cares més conegudes d’aquests 25 anys que es tornaran a posar davant la pantalla per presentar alguns fragments del programa. També hi haurà espai per recordar els programes i les sèries que ens han marcat durant aquests 25 anys. Al llarg del programa s’aniran presentant es novetats de la programació de la tardor de TV3. Coneixerem els nous programes, presentadors i sèries que el mes de setembre prendran el relleu a la programació d’estiu de TV3.

Festes per tota Catalunya

TV3 també ha volgut celebrar l’aniversari el més a prop dels espectadors. Per aquest motiu s’han organitzat moltíssimes activitats repartides per tota Catalunya en què es podrà participar de forma gratuïta. Al llarg del programa es connectarà en directe amb molts d’aquests punts on es preveu una gran mobilització ciutadana. La més sonada és la pujada nocturna de Monistrol al Monestir de Montserrat amb mil ciclistes i mil excursionistes que, a més a més, tots els participants il·luminaran la muntanya de Montserrat. També s’han organitzat activitats a Girona, Tarragona, Lleida, Manresa, Reus, Amposta, Tàrrega, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Figueres, Sitges, Gavà, Mallorca, València, Perpinyà, etc.

El món de la tele

Els presentadors dels Telenotícies, els d’“Els matins”, els d’“El club”, els meteoròlegs, els presentadors dels esports, els actors d’"El cor de la ciutat” i els de “Vendelplà” també estan convidats a la festa. Aquesta nit tindran la oportunitat de fer tot allò que normalment no poden fer. Així que prepareu-vos per veure coses que no heu vist mai!

Actuacions

Les actuacions seran una de les pedres angulars de la festa. Grups musicals importants de l’escena nacional i internacional participaran a la “Nit vint-i-cinc” amb cançons inèdites i amb sorprenents versions de clàssics del pop i del rock.

Pastís d’aniversari

Totes les festes d’aniversari tenen un pastís, i la de TV3 té el pastís que el gremi de pastissers ha creat en motiu dels 25 anys de TV3. El que no us podem explicar és qui serà l’encarregat o encarregats de bufar les espelmes d’aquest pastís. És una sorpresa...

Font: http://www.tv3.cat/nit25/programa.htm

Imatge: http://finestraexpres.files.wordpress.com/2008/05/nitenblanc.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
clar... i ho organitzen precisament el dia de la vetlla de l'11 de setembre... això fa tuff de boicot als actes patriòtics que s'organitzen aquesta nit en molts pobles i ciutats. Aquests sociates són molt subtils...
Anònim ha dit…
la cosa es fàcil, apaga la tele i surt al carrer!

Salut i visca la premsa lliure.
Anònim ha dit…
El motiu de celebrar els 25 anys juntament aquesta festa en aquest dia es perque es el primer dia en que van emetre, i per tant, es quan s'acompleix el 25é aniversari