Els Diables de Sant Guim de Freixenet faran la seva estrena la nit de sant Joan


Benvolguts,

Ses majestats diabòliques ens volem presentar al nostre poble i comarca. Som 16 i som els Diables de Sant Guim de Freixenet. Aquest és un projecte que ja fa temps que es volia iniciar i finalment així ha estat. Ja existim i ben aviat ens podreu veure i sentir, doncs la nostra intenció es donar-nos a conèixer la nit de Sant Joan, fent un bon correfoc i esperem que en gaudiu juntament amb nosaltres.

La nostra és una il·lusió amb una tradició força arrelada a la nostra comarca gràcies a la tasca que els Carranques de Cervera han dut a terme durant molts anys.

Esperem que amb els anys puguem crear una colla en la que hi tinguin cabuda grans i petits i de la que en puguem gaudir tots i a la vegada donar a conèixer el poble de Sant Guim en un altre vessant diferent a l’habitual.

Recordeu: la nit de Sant Joan us esperem.

FORÇA FOC!

La revetlla de sant Joan a Sant Guim de Freixenet:

  • A les 10 de la nit: encesa de la Foguera, a la plaça del Sindicat.
  • A les 11 de la nit: correfoc a càrrec dels DIABLES DE SANT GUIM, des de la plaça del Sindicat, passant pel carrer Major, i finalitzant a la plaça de l'Ajuntament.
  • A 2/4 de 12: ball de revetlla a càrrec del conjunt 'El Cairo', a la plaça de l'Ajuntament. Durant el ball es repartirà coca de Sant Joan, amb mistela i cava per a tothom.

Text extret de la web de l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet

Imatge: http://www.monistroldemontserrat.cat/fitxers/contingut/centelles_prem2.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt bona noticia,endavant i que no decaigui...
Anònim ha dit…
Pel que hem consta,el diables de St. Guim seran de caire tradicional,a imatge dels diables de Cervera,un orgull,com diu l'astarot,endavant i que no decaigui.
Anònim ha dit…
Desgraciadament,no podre anar al bateig de foc dels diables de St.Guim,peró si hi va algú dels carranquers,que podria fer una petita cronica?
Anònim ha dit…
Algu hi va poder anar? Jo en tenia ganes, pero la feina es la feina...