Un debut molt especial



La Festa de la Colla va estar plena d'aniversaris (la Colla Infantil, el Ball Parlat...) i estrenes diverses (el ball del drac 'Aimeric' de la Vall d'Ondara, el vestit del sant Miquel...), però va haver un petit detall que no pel fet de passar desapercebut no tingués la seva importància: el debut del Josep Gual als Grallers dels Geganters de Cervera.

I aquest fet és important, al meu entendre, per dues raons: una, perquè Cervera guanya un músic de carrer, un graller, i això sempre fa de bon sentir; i la segona, i sens dubte la més important, pel que representa. M'explico.

El fet que el Josep, geganter de Cervera de professió, després de molts anys treballant i patint colze a colze amb el Ramon Armengol pel manteniment d'aquesta tradició a la nostra ciutat, pugui actualment gaudir dels gegants també acompanyant-los amb la música de la gralla, és tota una demostració del bon moment que viuen en l'actualitat els Geganters de Cervera. Segurament, sense ell (el Josep), o millor dit, sense ells (el Josep i el Ramon), el magnífic present no hagués estat possible...

Per molts anys, Josep!

Imatge: http://www.flickr.com/photos/gegantsdecervera/2526069848/sizes/l/

Comentaris

Anònim ha dit…
El Josep es debia incorporar als Geganters amb la fornada dels "muchachos", cap a mitjans dels anys vuitanta...
Anònim ha dit…
un crac!
amb els geganters i a la biblioteca de l'institut!!!
Anònim ha dit…
i amb bici sempre!
Anònim ha dit…
I un bon jugador de futbol sala(malgrat l'edat,je,je,je)