Fogueres de sant Joan



Amb motiu de la celebració de la tradicional revetlla de sant Joan el dia 23 de juny, la Paeria de Cervera ha editat un ban, on informa que les associacions de veïns o qualsevol entitat que organitzi una foguera ha de presentar una sol·licitud a la Paeria.

Les instàncies s’han de presentar al registre de la Paeria, en horari d’atenció al públic de 9 a 14 hores, fins el divendres 13 de juny, i s’hi ha d’indicar el lloc on es farà la foguera.

Imatge: http://www.bloclanucia.org/uploaded_images/DSCF1576-782162.JPG

Font: http://www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
Algú comentava diumenge (penso que era el Bili, però no estic segur), tot recollint els trastes del pavelló, de fer una revetlla carranquera enguany per sant Joan en algun lloc i liquidar tot el que havia sobrat de la festa de la Colla... Per què no?
Anònim ha dit…
Molt bona idea,encara queda temps per organitzar-ho i fer-ho.
Anònim ha dit…
per mi endavant també!
Anònim ha dit…
Lo millor de les fogueres de Sant Joan de Cervera son les revetlles! Sobre tot la de la plaça Major!!
Anònim ha dit…
Per sort o per desgracia,a Cervera hi ha la tradició de celebrar la revetlla de St. Joan als barris,fet que feia que la revetlla de la plaça major no hi hagues ni l'apuntador,no se si aquest fet, ha fet replantejar la festa a la paeria.
Anònim ha dit…
Doncs jo recordo una revetlla de sant Joan amb els Follim Follam que la plaça estava a reventar!

Si les coses estan ben fetes i amb 2 dits de front segur que la gent respon!

Jo crec que si fiques una orquestreta, una barra de bar i demanes que no es tirin petards a la plaça, jo crec que omples després de sopar!
Anònim ha dit…
Osti calamunda!ets molt optimista,i lo de la revetlla dels Follim Follam,fa molts i molts anys,fa tants anys que el carranquers encara tenien de neixer,i si no recordo malament el concert ho va organitzar el consell de la joventut,i aleshores no hi havia tanta tradició de fer revetlles als barris...