Festa de la Colla: avui divendres al vespre, taula rodona de luxe!



Autor del cartell: Xavi Miret i Paredes

Comentaris

Anònim ha dit…
El seguici hauria de ser sempre el mateix, sense dependre del regidor o regidora de torn i dels seus gustos personals.
Al mateix temps, s'hauria d'establir quins són els actes fixes de la festa major.
Anònim ha dit…
Els de l'ajuntament em van preguntar si ells també hi teneien alguna cosa a dir sobre el seguici.
Els vaig convidar a venir.
Anònim ha dit…
La cosa promet!
Anònim ha dit…
A veure si és ben animat i participa algú de l'ajuntament. Estaria bé el regidor de festes... Diversió assegurada!
Anònim ha dit…
s'espera bona nit,xerrada collonuda,un bon soparet i un bon"toc"al noctanbul...
Anònim ha dit…
avui m'he fullejat el segre(més concretament el suplement segarra/urgell)en que es comenta que es fa la festa,collons!només parla del bestiari festiu de Cervera(cosa que trobo positiu)però ni una paraula de la taula rodona,ni el toc de vermout,i el que es més greu,ni una paraula del ball parlat.
Anònim ha dit…
Made in Santesmasses

Que hi farem...
Anònim ha dit…
Segurament el Xavi no té la visió de la festa que tenim nosaltres, i de vegades es deixa detalls o temes que per nosaltres són importants, però els articles se'ls curra molt i dóna una molt bona visió de conjunt.

Amb els matissos que li vulguem fer, penso que és un bon periodista, i, a més, s'estima molt Cervera i la Segarra. I, per a mi, això és el que compta.
Anònim ha dit…
El que s'estima són els seus"amiguets",ni una noticia al Segre del bateig del drac Aimeric,si el drac l'hagués construit l'Agnes Pla o l'Alba Cuñe....
Anònim ha dit…
Segurament, però a la premsa també se l'ha de cuidar, passar-los les notícies, fotos... Prefereixo el Xavi que segons quins altres.
Anònim ha dit…
Tens tota la raó,el Xavi es molt bon tio,però insisteixo,es molt amic dels seus amics,i aixó es nota de la manera en que enfoca les noticies.
Anònim ha dit…
Amb el meu comentari no intentava desmereixer al Xavi Santesmasses. Jo també crec que es un gran periodista. El que em refereixo es que, li hem passat una nota de premsa, i em va trucar per preguntar-me algo (ara mateix no recordo el que), i que hagues pogut ampliar la informació. Res mes.