El Pla Educatiu d'Entorn de Cervera



Els Plans Educatius d’Entorn són una proposta educativa innovadora que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat.

Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i els joves.

S’adrecen a tot l’alumnat, i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat cap als sectors socials més desafavorits.

Es pretén que l’educació sigui integral, contínua, arrelada, cohesionadora, inclusiva i en xarxa per formar ciutadans i ciutadanes preparats per al món complex i divers de què formen part.

Si voleu formar part del Pla Educatiu d'Entorn de Cervera i/o participar en alguna de les seves activitats, ens trobareu a:

Paeria de Cervera - Regidoria d’Educació
Plaça Major, 1
a/e:
plaeducatiu@cerverapaeria.cat
Tel: 973 53 00 25

Per a més informació: http://www.cerverapaeria.com/xfiles/usuaris/File/web%20pee/index.htm

Comentaris

Anònim ha dit…
Un dels molts(o pocs,segons com es miri,sobretot si ho diu l'edil del grup mixt,Mateu Figuerola)encerts desde que el Juli Lago es regidor d'educació de la Paeria de Cervera.
Anònim ha dit…
Les activitats de la festa de la colla a les escoles formen part del pla d'entorn, cosa que est� molt b�.