La Festa de la Colla, sota l'amenaça del cel...



PREVISIÓ PER AQUEST DISSABTE:

Estat del cel: nuvolositat variable en general, amb núvols més compactes al terç oest de matinada. Durant el dia creixeran nuvolades qualsevol indret que deixaran el cel puntualment cobert o molt ennuvolat.

Precipitacions: s'esperen xàfecs i tempestes moderades de distribució irregular a qualsevol lloc de Catalunya, però especialment a les zones de l'interior. Les tempestes es mouran de sud-oest a nord-est. Localment aniran acompanyades de calamarsa.

Temperatures: sense canvis importants. Les temperatures patiran descensos sobtats en moments de tempesta. Visibilitat: entre bona i regular, i dolenta en moments de xàfec. Hi haurà boires i boirines matinals a punts de l'interior i a les valls pirinenques.

Vent: de component sud en general, entre fluix i moderat. Dominarà el sud i el sud-est. En moments de xàfec i tempesta el vent serà variable i ratxejat amb cops forts.

Us continuarem informant si hi ha alguna novetat!

Font: http://www.meteocat.com/marcs/marc_prediccio.html

Comentaris

Anònim ha dit…
Què és una broma? broma del cel?
Anònim ha dit…
Ei!ahir el Tomàs Molina,va dir en la predicció del temps de dissabte,que pel matí s'esperen pluges,però a la tarda segurament????a podria haber clarianes,que st. Magí t'escolti...
Anònim ha dit…
Fot tres setmanes que no para de ploure arreu del país! Ja estaria bé que s'anés als collons el projecte del trasvassament de l'Ebre cap a Barcelona! Visca la terra!!!
Anònim ha dit…
no va ploure.oeeeeeee!oeeeeee!oeeeeee!.