Clausura de l'exposició dels Diables de Cervera





Imatges de la clausura de l'exposició, amb la visita del President de la Diputació de Lleida el Sr. Jaume Gilabert i la quasi totalitat del Paers de Cervera.

Sovint una imatge val mes que mil paraules!!

Imatges: Núria Turull

Comentaris

Anònim ha dit…
No sé si és perquè l'exposició era al local del Patronat de la Passió, o és que les autoritats ja estaven molt cansades, o el rètol del Ball Parlat els va desmoralitzar, ... però massa alegria no se'ls veia, la veritat... Polítics!
Anònim ha dit…
Aquests politiquets que tenim per Lleida,despres de veure l'exposició i sentir les explicacions pertinents,van entendre el que es i significa el ball parlat?
Anònim ha dit…
Independement de la talla dels politics de Lleida,trobo positiu que el president de la diputació,es digni ha treure el cap a la nostra exposició.
Anònim ha dit…
Si aquesta exposició l'haguessin fet els polítics ho els polítics hi tinguessin a veure, segur que hagues estat visitada en una millor hora i haguessin mostrat alegria.

No els hi agrada anar a veure una cosa, on saben que els hi foten canya i especialment no poden controlar senzillament perquè no l'organitzen.
Anònim ha dit…
Quanta gent va visitar l'exposició?
Anònim ha dit…
4 arroplegats
Anònim ha dit…
Segons la valdecasas, 4 arroplegats...
Segons la policia, unes 200...
Segons els organitzadors, unes 2000 i pico... UN EXIT!!!
Anònim ha dit…
Se'ls veu interessats. No? Seriots també.