El fet diabler a Internet: la web del BALL DE DIABLES D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT



El Ball de Diables d'Esplugues de Llobregat ha estrenat aquests darrers dies la seva nova pàgina web, excel·lent en disseny i continguts: http://www.diablesdesplugues.org/.

Es tracta d'una pàgina que té el doble objectiu de fer pedagogia sobre els Balls de Diables i, alhora, fer difusió de l'existència d'aquesta colla.

La pàgina s'ha fet tot recolzant-se en el treball presentat per Ramon Vallverdú Albornà en el seu llibre 'Foc en Dansa', tant en l'estructura que utilitza per descriure els Balls de Diables com en la utilització de nombrosos textos i definicions, que per la seva claredat i concreció han estat inclosos en la pàgina web. A excepció dels textos de Ramon Vallverdú, la resta d'escrits s'han fet des de l'òptica que alguns membres d'aquest ball de diables tenen sobre la realitat que els envolta.



Des d'aquestes ratlles us animem a visitar-la. Ja ens direu que us sembla!

Font: informació facilitada pel Ball de Diables d'Esplugues de Llobregat, ball@diablesdesplugues.org

Imatge: http://www.flickr.com/photos/diablesdesplugues

Comentaris

Anònim ha dit…
La pàgina està molt bé. Hi ha però algun problema tècnic quan vols tornar enrere quan has acabat de mirar una pàgina, i t'acaba portant a la pàgina d'inici un altre cop. És dels pocs defectes que li trobo a la web.
El disseny és molt bonic i la distribució de continguts molt clara.
Felicitats per la pàgina!!!
Anònim ha dit…
Està molt bé aquesta web,m'alegra molt que a la banda de Barcelona(tot i no tenir referents historics,almenys a Esplugues)hi hagi un ball de diables tradicional.
Anònim ha dit…
Ostres quins records... Sóc d'Esplugues i per cert, surto en alguna foto d'aquestes de la "prehistòria", dels Unicorns.
M'alegro de veure com han evolucionat.