Entitats de Cervera: ELS BOMBOLLERS DE CERVERA



L'Associació Cultural Els Bombollers de Cervera és una formació instrumental de percussió, bàsicament de batucada, nascuda a l’empar del Pub 'La Bombolla' de Cervera.

La primera vegada que van tocar va ser el 22 de novembre de 1997, a Sort, davant de l'administració de loteria de la Bruixa d'Or, junt amb el Grepp, la bruixa de 'La Bombolla' i els Diables Carranquers. La segona vegada, i primera a Cervera, va ser un mes més tard, el 28 de desembre, per Sants Innocents, a la placeta de sant Magí.

Al llarg d'aquests 10 anys actuant arreu de Catalunya Els Bombollers han creat ritmes dels més variats, amb un caràcter propi i diferenciat Entre les seves actuacions fora de Cervera, podem citar les següents poblacions: Anglesola, El Bruc, Granyena, Guissona, Lleida, Mollerussa, Reus, Solsona, Torreciutat, Valls ...

Actualment, Els Bombollers compten amb el grup gran, el grup jove -format l'any 2005-, i el cèrvol 'Tibau', batejat el 7 de juliol de 2007.

El grup, en motiu del seu 10è aniversari, enregistrà l'estiu de l'any 2006 un disc compacte amb 12 temes. També en els darrers anys ha promogut la creació dels Trabucaires de Cervera, que s'estrenaren el dia del bateig del cèrvol 'Tibau'.

Adreça de contacte: bombollers@hotmail.com

Imatge: festa 10è aniversari 7-7-07, feta pel Xavi Martí, arxiu Carranquers

Comentaris

Anònim ha dit…
Sens dubte, una de les entitats grans de la ciutat. I amb 11 anys a l'esquena, que aviat es diu!