'El correfoc dels mil diables'

Coincidint amb la Festa de la Colla, el proper 24 de maig, tindrà lloc a Canovelles, i dins els actes de celebració del Mil·lenari de l'existència documentada d'aquesta ciutat, el Correfoc del Mil·lenari.

Els Diables de Canovelles ens van convidar a participar-hi, però per motius obvis, malauradament vam haver de desestimar-la.

Està prevista una trobada amb diferents colles de diables -es parla que s'arribarà a la màgica xifra de 1.000 diables-, on tindrà lloc un petit correfoc amb cinc recorreguts diferents pels carrers de Canovelles, per acabar al carrer Industria, on es farà una encesa de totes les colles alhora. Al finalitzar, hi haura sopar per totes les colles i concert amb els grups 'La Familia Rustika' i 'La Pegatina'.

Imatge: http://www.canovelles.cat/img/contingut/municipi/milenari/logo_milenari-g.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
De Canovelles penso que és aquella bèstia que és un gos de tres caps que fa esgarrifor.
Anònim ha dit…
Me sembla que va venir a la trobada de bestiari que van fer a cervera. Esta fet per la Dolors Sans.
Anònim ha dit…
Es confirma la data del 17 de maig,a Madrid?
Anònim ha dit…
A Cervera no va venir el gos de tres caps, sinó el Ramat d'ovelles, que és una altra bèstia que tenen.
Anònim ha dit…
Astarot i la resta de mortals...

El pressupost per Madrid està passat (ens vam ajustar al maxim per poder anar-hi), i pel promotor diu que no hi ha cap mena de problema. Ara falta que "Las Artes" ho aprovi.
Anònim ha dit…
Que haguem vist o que recordi:

DE CAN (gossos)

eL CANCERBER de Canovelles, de Dolors Sans, que va acompanyat per una mena de capsgrossos en forma de mascle cabró que llencen foc.

DE OVELLES (idem)

el RAMAT de Canovelles, també de Dolors Sans, crec que ho porta la Colla Infantil, i són un grapat d'ovelles, d'una estètica menys agressiva però més juganers
Anònim ha dit…
Una trobada com aquesta deu costat un dineral. A Cervera és impensable!
Anònim ha dit…
Pel que es veu,ara que fumarem la pipa de la pau,amb els de lleida,es podria fer una trobada de diables de terres de ponent.