Des de dalt del campanar...



Aquests dies, que toca mirar-se les coses amb una certa perspectiva, us oferim quelcom per passar una bona estona: una vista panoràmica de Cervera des de dalt del Campanar. De 360 graus! El seu autor és el músic i historiador igualadí Daniel Vilarrubias, un enamorat de les campanes i dels campanars.

VISTA PANORÀMICA DE CERVERA

[Quan entreu a la pàgina web a la que us durà l'enllaç, espereu-vos uns segons a què es carregui tot plegat, sense pressa... No tardareu a gaudir de tota Cervera als vostres peus!]

Imatge: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjVrMmSRPt9V03UQJGQVuCrweTtUb9K5emZfpxvbAn5bf0XpfnnPTcSXpzPWv06Ay2vKD9JLSetsajaKBmfRCatv_GODFfVcliwUYl8a_OZUescqNr7OS_uUtyjW34fUbKz7RMe6aEmSuc_/s1600-h/carrer_major1.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Quina feinada! Està molt bé!
Anònim ha dit…
bones, algu hem podria dir si van coincidir algun any els greep bruixots i els carranquers?
Anònim ha dit…
grepp bruixots i carranquers,vam coincidir en un espai molt curt de temps,mai vam actuar conjuntament(parlant d'un correfoc,s'enten)
Anònim ha dit…
parlan dels grepp bruixots, que sen sap de tot el que i havia? ja sigui am material, personal...
Anònim ha dit…
Es tindria de parlar amb la gent del patronat de la passió,ja que el Grepp Bruixots va neixer al patronat.
Anònim ha dit…
No fa massa anys, en uns sotanos del Gran teatre de la Passió encara hi havia les maces i uns baguls de fusta amb els tabals.

Jo mateix vaig estar al Grepp Bruixots (algú recorda el video del Xé aniversari de la colla, actuació a Sort, un tabaler que se li posa foc al vestit?)


Jiji, tothom te un passat...