S'acaba la Lliga regular i ens desplacem fins a Guissona a jugar el derbi amb els Margeners


Ja fa molt temps que en aquest bloc no es parlava de futbol sala, massa. No us puc donar cap excusa, encara que m'agradaria! Simplement no he estat per la "feina". Mentre no escrivia cròniques, l'equip anava seguint els seu camí: espectacle, gols inversemblants, jugadors que semblen tocats per la mà de Déu, injustes actuacions arbitrals... i tot amanit per 4 derrotes. Tampoc hem d'oblidar oblidar la lesió del "Batedora", i la consqüent perdua d'efectivitat i espectacle que aquest fet inesperat ens ha provocat.

La lliga regular s'ha acabat, a partir d'ara ens queda una lligueta que jugarem amb els altres 6 equips menys bons ( o amb la màgia més poc valorada, com li vulgueu dir). D'aquesta lligueta en sortiran els aparellaments per jugar el play-off. Es fàcil imaginar que si seguim amb la nostra ratxa (Tan sols una victòria en tota la lliga, llegiu els altres resultats com a derrotes), ens tocarà jugar el partit de play-off, contra el primer dels equips bons o més sobrevalorats ( Sant Magí ens guardi). Una cosa us podem assegurar, seguirem lluínt la nostra màgia com sempre, perdent, però almenys donant espectacle i satisfaccions a la grada!

Dels pròxims partits, prometo no deixar-me ni una crònica, com diria el Rijkard, encara estem vius a la lliga i ho deixarem tot, per almenys mantenir el nivell de jogo bonito en alça!

D'altra banda, aquesta setmana hi ha descans a la lliga cerverina. Però el nostre equip que necessita estar al màxim per les jornades que ens esperen, no para i es desplaçarà fins Guissona per a disputar el primer derbi segarrenc entre castellers i diables!

El dia és el pròxim dijous 28 de febrer, al pavelló poliesportiu (vell) i la convocatòria és oberta a tots els carranquers i carranqueres. Això si , jugarem amb les regles del VII Torneig Intercasteller de Futbol Sala , en el que participen els Margeners de Guissona i que es celebrarà els pròxims dies 15 i 16 de març a Vilafranca del Penedès. La particularitat del reglament del torneig de Vilafranca, és que a la pista han d'haver-hi 6 jugadors, i almenys un d'ells ha de ser del sexe contrari que la resta. Carranqueres, lo jogo bonito us necessita! Apunteu-vos la data:

Dijous 28 de Febrer de 2008
Margeners/es VS Carranquers/es
a les 21:15 al Pavelló Poliesportiu Vell de Guissona.


Fotografia: Xavi Martí.
Festa Major de Cervera

Comentaris

Anònim ha dit…
Es comenta que demà el pavelló de Guissona serà una olla a pressió...
Sortirem escaldats???
Anònim ha dit…
Escaldats o no, serà un gran derbi!
Com un Cervera-Guissona de primera regional!
Hem quedat el dijous a les 20:00 al Pub Noctambul, per reunir-nos i sortir cap a Guissona, Carranquers i Carranqueres lo jogo us necessita!!!
Anònim ha dit…
hi ha alguna noia que ha dit que sí que vindria?? és que a mi em faria gracia pero sola em fa una mica d pal pq no en sé!!!
Anònim ha dit…
Nuri, no et rajis!!! Crec que, com a minim, sereu tres o quatre.

Ens veiem a les 20:00 al Noct.
Anònim ha dit…
Jo em depilaré, per si un cas a darrera hora no ve cap noia.
Anònim ha dit…
Si es tracta d'un derbi de tanta entitat potser que portem el Rayo o el Pallargues...
Anònim ha dit…
Res de dopatge previ al partit!!!!
Anònim ha dit…
i les noies que hi vulguin anar... com han d'anar vestides? perque l'uniforme no el tenen...
Anònim ha dit…
Samarreta negra de la colla, amb pantalons curts. Hi podriem anar tots amb la negra de la colla, o amb la taronja...

Jo agafaré la negra de la colla, la negra de tabalers(descatalogada), la seva versió gris(la primera), la negra de la colla infantil, la taronja del 1426, la blava del carranco, la "teja" del tour'04, la vermella del Xé aniversari, la verd poma de l'Hospitalet... Deixeu-me un lloc per aparcar el remolc on portaré l'armari!!!
Anònim ha dit…
i encara et deixes la dessuadora gris, en cas de ser dona la samarreta lila del dijous gras, i alguna altra més que segur que hi ha...
Anònim ha dit…
al tanto al president dels margeners,es un crack....
MSMJ ha dit…
Hole, només era per desitjar-vos molta sort des de Lleida.
Entre tots hem de mantenir la cultura popular.
Ara ha Lleida hem fet un nou grup de bastoners i bastoneres.
Si us interessa per alguna cosa podeu contactar amb
ocellnegre@moviments.net
Anònim ha dit…
Benvinguts a la familia de la cultura tradicional de casa nostra(terres de ponent)que bona falta que fa,sembla que lleida es mou....