Recull d'imatges de la Processó del Puro 2008

Aquí us afegeixo un video creat per l'amic Ramon Prats dels Geganters de Cervera. Es un recull d'imatges de la Processó de Dissabte!

Comentaris

Anònim ha dit…
De dones, pel que es veu, no n'hi havia gaires...
Anònim ha dit…
Per ser que es va convocar,amb pocs dies d'antelació,per internet i pel boca orella,hi havia força gent,només una coseta,vaig trobar a faltar Mr.Caliquenyo...
Anònim ha dit…
Potser estava fumant la pipa de la pau...
Anònim ha dit…
Per el proper any, serà el diumenge 15? trobo que el dilluns 16 no podrà ser-hi massa dent.
Anònim ha dit…
Segons sembla ho volen continuar fent la data exacta el 16 de Febrer. Per una banda és el dia exacte, per l'altra un dilluns a les 3 de la tarda serà difícil reunir-hi tanta gent com el dissabte
Anònim ha dit…
en referència a l'escrit que es va deixar al cementiri, jo no crec que aquesta processó s'inclogui dins el que diem "cultura popular", crec que són coses que van separades... no?
Anònim ha dit…
Dins de la cultura popular hi cap de tot, fins i tot algun que altre negoci particular...
Anònim ha dit…
És bó recordar la història, i personalment a mi, m'agrada que el fet que s'agafi com a excusa per fer una trobada entre tota la gent, de cultura popular o no. Simplement vas fent petar la xerrada parlant d'allò i d'això... La trobada va ser bonica per això, hi havia geganters, campaners, trabucaires, faràndulers, carranquers, gent que s'hi va animar. Molts hi vam anar pel fet de recuperar una tradició popular..
Va ser un passeig bonic!