Presentació de la col·lecció ELS CONTES DE LA PATUM




La Patum de Berga és una de les festes més fascinants de Catalunya. Es tracta d’un tresor d’expressió cultural, popular i tradicional no només per Berga, sinó també per a tot Catalunya. S’ha escrit molt sobre la Patum, llibres històrics, altres més anecdòtics, de fotografies... però encara no s’havia fet res dedicat als nens. És per això, i a causa del gran impacte que té la Patum en els nens, que LA PATUMAIRE EDICIONS va engegar una col·lecció de contes infantils dedicats a la festa.

Els contes de la Patum són educatius i tenen com a objectiu que els nens i nenes coneguin els orígens de les diferents comparses de la festa. Una presentació atractiva i un dibuixos elaborats, divertits i originals faran les delícies de petits i grans. De la mà del Marc i la Núria, veurem la Patum al complert, els dos germans ens presentaran la seva família, les seves il·lusions, les seves pors... i alhora, ens ajudaran a descobrir els secrets de la Patum amb un toc de màgia i misteri. Un altre atractiu d’aquesta col·lecció és que al final de cada conte hi ha uns passatemps perquè els més menuts es distreguin fent una sopa de lletres o unes endevinalles relacionades amb la festa.

El proper dijous, 28 de febrer, es presentaran els sis primers contes, arribant així a l’equador de la col·lecció. El lloc escollit és el Corte Inglés del portal de l’Àngel de Barcelona a 2/4 de 8 del vespre.

Més informació: http://www.lapatumaire.com/

Font: http://www.festes.org/noticies.php?id=701

Comentaris

Anònim ha dit…
La Patum és una altra història...
Anònim ha dit…
A Cervera, fa anys es va fer aquell llibret de l'Aquelarre. Poca cosa més.