'El corral de les bèsties' guanya espai

Després d'un any de gestions, la Paeria de Cervera finalment ha retirat el dipòsit i la caldera de la calefacció de l'antiga escola de música.

D'aquesta manera, les bèsties -Lo Carranco, la Cuca de Cervera, les Titelles i la futura Tarasca- i altres elements que formen part del patrimoni de la Colla i de la ciutat, gaudiran ben aviat d'un espai més ampli i confortable.

Ara toca fer neteja i endreçar-ho tot plegat!

Imatge: Xavi Martí, preparació de la sortida a Portugalete 2007

Comentaris

Anònim ha dit…
El dipòsit no és que fos gaire gran, però entre aquest i la caldera hi havia un tros més o menos com el que ocupa el Carranco. Anirà de conya!
Anònim ha dit…
Una mà de pintura no li aniria malament...
Anònim ha dit…
I una mica més de llum!
Anònim ha dit…
companys carranquers, a la ribera d´ondara, estem preparant la rebuda del nostre nou drac de sant jordi k estarà llest per el 23 d´abril d´enguany on pretenem inagurar-lo. Per el que hem vist i ens han comentat varia gent (entre ells el vostre cap de colla i el ton oros, ja que es del poble i ens a motivat ell.)hi ha una feinada de por amb totes les coses necessaries extres al drac. nosalrtes, hem comensat a treballar-les intentant sempre de recuperar elements,noms,objectes...de la historia del nostre poble. pero tot i aixi hi ha moltes coses que desconeixem i ens agradaria molt que ens ajudesiu a aconseguir-les. moltes gracies.
Anònim ha dit…
Bones anonim,

El dia de Reis (be, la nit anterior) vaig parlar amb un grupet de gent que està posada dins el projecte, i ja els vaig dir que pel que us fes falta podrieu comptar amb nosaltres. També estic pendent de fer una reunió amb vosaltres (he de trucar al Didac) un dia d'aquests).

Si necessiteu qualsevol cosa, a la nostra web trobareu el mail i el telefon de la colla. Utilitzeu-lo per a contactar amb nosaltres quan us faci falta.

Apa,
Salut, foc i betsies al carrer!!!