Sant Guim mostrarà imatges del seu Pessebre!



Tal i com diu el titular el poble de Sant Guim de la Plana, conegut pel seu espectacular pessebre vivent, tornarà a oferir al públic algunes imatges del seu pessebre dels oficis perduts! Qui vulgui gaudir d'un dels millors pessebres vivents del Països Catalans ho podrà fer aquest Dissabte a partir de les 19:30h!

Ampliarem contingut mes endavant!

Font: Diari Segre

Fotografia: www.ribes.org

Comentaris

Anònim ha dit…
Algú va comentar que ho havien de fer per força, per no perdre una subvenció o quelcom semblant. A veure si algú em pot dir alguna cosa més.
Anònim ha dit…
Dons no vas desencaminat, ja que s'ha fet perquè en el contracte de cessió s'indica que s'ha de dedicar a activitats del pessebre, sinó, al cap d'un any, reverteix a l'Ajuntament. L'Ajuntament, a darrers de desembre va insinuar que el pendria i, per tant, s'havia d'escenificar aquest acte per aturar el procès.
Cal Serra és l'únic espai, no privat, que queda amb lliure acces pels membres de l'associació.
L'Ajuntament, en aquests moments ha tancat, canviant els panys i passant forrellats, tots els espais als que tenia acces La Marinada, entitat organitzadora del pessebre. Aquesta ja no pot entrar ni a la seva seu social, ni al arxiu, ni als magatzems de material del pessebre.
Si La Marinada vol accedir a algun d'aquests espais, als que ha tingut lliure acces aquests darrers 25 anys, ha de fer una instància de suplica a l'ajuntament, i si es retira el contingut de la plana web, si ens hem portat bé, ... potser ens permeten l'entrada.

www.pessebre.org
Anònim ha dit…
Jo el que voldria saber,quin es realment el problema de fons(si realment la Marinada es "un cau de convergents)si es realment una venjança al actual alcalde(habia sigut regidor en altres legislatudes per ciu i ara es d'erc)...
Anònim ha dit…
Segons tinc entes són més convergents l'actual alcalde i els regidors d'esquerra que els de la marinada ja que no practiquen pas la politica d'esquerra ja que fan ofrenes a l'esglesia i son molt católics ells.
A la marinada hi ha de tot i en un poble petit la politica importa mes aviat poc, sol serveix per tenir un recolzament en el moment de presentar-se, aixó ho demostra que l'actual alcalde portava uns quants anys presentan-se per convergencia, però aquestes últimes eleccions ha canviat de bando, et preguntaràs perquè, és molt sencill,les promeses fetes desdes esquerra,de poder estar al consell i tenir així un prestigi i un reconeixament, que vols que et digui ganes de fardar és lo que té i molta prepotencia. Ell si que cada cop que se l'hi pregunta diu que és cosa política però et puc ven asegurar que no ho es, les ganes l'hi fan dir, i sobretot que així desvia el tema de la seva prepotencia i ansies de manar i ordenar a tothom. AQUEST ÉS REALMENT EL PROBLEMA DE FONS
Anònim ha dit…
Moltes gracies per l'aclariment.
Anònim ha dit…
A veure si s'arregla tot plegat...