Molt bona assistència a l'assemblea i el sopar de Colla

El passat dissabte 12 de gener, amb una molt bona assistència de membres de la Colla, tingué lloc a la sala Francesc Buireu l'assemblea ordinària anual que tanca la temporada carranquera.



En el decurs de la reunió s'aprovaren, entre d'altres, la memòria 2006-2007, els estats de comptes de la colla i el pressupost per a la temporada 2008, a més de posar-se les bases per al funcionament de l'entitat per a l'any que tot just comença. També s'aprovà la incorporació a la Junta Ampliada de la Colla del Xavi Miret (Colla Infantil) i del Marcel·lí Gonzàlez (Tabalers).




Posteriorment, al restaurant Gran Cafè, es féu el tradicional Sopar Anual, en el decurs del qual es lliuraren diversos premis entre els/les assistents.

Fotografies: Xavi Martí

Comentaris

Anònim ha dit…
L'assemblea i el sopar van estar molt bé. Sort a les noves incorporacions a la junta!
Anònim ha dit…
El lloc de l'assamblea m'ha semblat molt encertat. Millor que l'auditori.
Anònim ha dit…
Estaria bé fer assemblees més sovint... sempre que fossim tanta gent, és clar.
Anònim ha dit…
A la foto el Joan li explica a la Dolors com treure's les angines amb els bonys que surten a la munyeca!
Anònim ha dit…
Pel que hem vist durant l'any 2007, si no hi ha sopar, regals i/o espectacles, l'assistencia a les assemblees es una mica "justa" i amb prou feines hi ha la junta al complert.
Anònim ha dit…
A començament d'any es va fer una assemblea extraordinaria per elegir el cap de colla,que es va fer l'auditori que hi havia força gent...
Anònim ha dit…
Amb una assemblea a l'any en tenim mes que de sobres, (som diables, no una empresa) si tenim una junta que treballa tot l'any, per a que es vol mes? per fer veure que n'hi d'altres que ho han fet o intentat fer millor! Per poder sacrificar la junta al damunt de l'altar? Al final la gent es crema d'aguantar segons quins comentaris! No ha quedat material sense representant? que si apunti'n! I també en vam fer una al maig que no hi havia ni l'apuntador!