La Xarxa, obligada a reduir el nombre d'espectacles al Gran Teatre de la Passió



A conseqüència de les negociacions entre el Patronat de la Passió i la Paeria de Cervera per eixugar el deute que manté l'ajuntament amb aquesta entitat, La Xarxa haurà de reduir a 5 (més de la meitat!) el nombre d'espectacles que habitualment es realitzaven en aquesta sala al llarg de l'any.

És per això, que aquesta tarda, coincidint amb la representació de l'espectacle "Contes del cel" de la Cia Xirriquiteula, el grup local de Cervera de La Xarxa ha endegat una campanya de recollida de signatures de suport per a poder mantenir el nombre de representacions de teatre infantil que es venien realitzant.



Cal recordar que La Xarxa és una fundació privada sense cap mena d'ànim de lucre, formada per voluntaris i voluntàries, que té per objectiu organitzar espectacles per a nois i noies per tal de promoure la formació de nous públics per a les arts escèniques i contribuir a la seva formació personal i cívica.

Imatge: http://www.festacatalunya.cat/img/6879-400-0-ESCALA_INF-cervera_la_passio_foto_la_passio_de_cervera.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Això acabarà amb Xarxa pagant una part del lloguer del teatre...
Anònim ha dit…
Actualment tenim una de les millors programacions de teatre infantil de tot Catalunya. No ens ho deixem perdre!
Anònim ha dit…
Aixó es vergonyos! Sempre acaba rebent la canalla! Que no facin tant regalets als borbons i programin mes obres teatrals al poble!
Anònim ha dit…
Aquestes cinc representacions es realitzen gràcies a que el Patronat de la Passió, per tal de no tenir que anul·lar-les, sols fa pagar al grup Xarxa les despeses variables, calefacció, neteja i personal necessari.
No es paguen en aquestes representacions les despeses fixes.

On collons podem signar?
Anònim ha dit…
Per més informació,llegiu l'editorial de segarra d'aquest mes.