La Gastroteca, aparador virtual dels productes catalans

La Gastroteca és una iniciativa del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa que, a través de la Direcció General de Comerç, té com a objectiu facilitar als restauradors, comerciants de l’alimentació i consumidors en general el coneixement i l’accés als productes agroalimentaris catalans de qualitat.
El nou lloc web té un interès turisticogastronòmic; per una banda, promou productes locals d’una reconeguda riquesa organolèptica i, per l’altra, contribueix que les varietats que són molt apreciades des del punt de vista gastronòmic però que en molts casos estan en perill d’extinció, recuperin la importància i el valor que mereixen. Alhora, és també una aposta per la qualitat, la confiança cap als consumidors i la contribució a la millora ambiental.
La pàgina inicial està estructurada en els quatre àmbits següents: Producte, On comprar-lo, On tastar-lo i Receptes. També incorpora apartats sobre vídeos, esdeveniments, campanyes i un recull d’enllaços relacionats amb els productes alimentaris; una agenda, un mapa del web, i un cercador.
Tot i que l'imatge no es un producte català si que està envasat i distribuit per una empresa catalana i que ajuda a la llengua. La foto extreta de www.apats.com
I l'informació de la mateixa pàgina www.gastroteca.cat

Comentaris

Anònim ha dit…
He mirat la web i a la Segarra hi ha 6 productes:

- Aromes de la Segarra
- Coca de samfaina
- Denominació d'Origen Costers del Segre
- Granados
- Licor de camamilla
- Panadons
Anònim ha dit…
I la ratafia de nous tendres???
Anònim ha dit…
i els nevats de cal agusti?
Anònim ha dit…
i les braves del Felipe V ????
Anònim ha dit…
i les pizzes de la crusanteria??
Anònim ha dit…
I les Sabines de Cal Colom?
Anònim ha dit…
ei! les sabines de Cal Colom sí que surten eh! També hi ha altres municipis de la segarra, que no son cervera, que mostren els seus productes: un és de torà i l'altre és de civit!
Anònim ha dit…
Les pizzes del Jardí, per favor! Aquestes pizzes olioses no es fan enlloc mes, i tan lentes, tampoc!
Anònim ha dit…
I la xocolata del alejandria!!! Xocolata 100%
Anònim ha dit…
Molt bó,lo de l'alejandria,ostia!m'he fotut un fart de riure.