La Colla Gran actuarà a Salamanca l'1 d'agost de 2009


Manca molt de temps -concretament, divuit mesos-, però a la Junta Ampliada de dimarts ja es va confirmar: la Colla Gran, si no hi ha cap contratemps, actuarà a la ciutat de Salamanca l'1 d'agost de 2009 -en dissabte-.

Enguany també es podia haver anat, però coincidia amb el retorn de l’intercanvi de l’Aquelarre a la Ràpita del Penedès. S’ha cedit l’actuació d’enguany a la colla centenària del Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera de Gaià.

Imatge: http://www.jorgetutor.com/spain/castillaleon/salamanca_provinvia/salamanca/salamanca_noche/salamanca_noche9.jpg

Comentaris

ja podeu aprofitar el viatge i recollir els papers que encara tenen retinguts
Anònim ha dit…
En veritat anem a buscar-los, si tot i així no ens els volen donar ho cremarem tot!
Anònim ha dit…
La Plaza Mayor, porticada, és el punt de trobada dels salmantinos. Fou construïda per Andrés García de Quiñones al començament del segle XVIII; pot albergar unes 20.000 persones quan hi té lloc un concert, i té la fama de ser una de les places més boniques d'Europa. Salamanca es considera una de les ciutats renaixentistes més espectaculars del continent. Amb el pas dels segles els edificis de pedra sorrenca han anat adquirint una curiosa pàtina daurada que ha donat a la ciutat el sobrenom de La Dorada.

El 1988 és declarada per la Unesco Ciutat Patrimoni de la Humanitat. El 1998, per acord dels Ministres de Cultura de la Unió Europea, Salamanca és designada, al costat de Bruges, Capital Europea de la Cultura de l'any 2002.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Salamanca
Anònim ha dit…
Tenint aquesta deferencia amb el ball de diables de la riera de gaià,es podria fer l'intercanvi de l'aquelarre d'enguany amb ells.
Anònim ha dit…
Estaria bé,després d'anar a Tarragona,al Vendrell i a Reus,seria una altra plaça forta,pel nostre "corriculum".