Esperit d'equip i bon gust de boca

El passat dilluns, amb el daltabaix de la setmana passada encara ressonant en els nostres caps, l'equip va sortir decidit a fer ressorgir el futbol salsa de les seves bótes. La nostra particular travessia del desert ja feia massa temps que estava durant, eren molts partits en el que la grada estava assedegada de bon futbol i els jugadors de motivació.Semblava que no hi hagués cap oasi per petit que fos, però vet aquí que el dissabte a la nit amb l'entrega del Trofeu Treze, i el rondo a dins el Gran Café, va ressorgir La Salsa!

CARRANQUERS - 2
MONCAM - 7

Hi havia baixes i el partit començava a les vuit de la tarda, tot feia pensar que l'equip sortiria un pèl emboirat, però el dilluns tots sabiem que a les nostres botes hi havia salsa i lluita. I Així, ben motivats i preparats vam saltar sobre el camp.

Va ser un partit bonic de jugar... sobretot si tens el dia i les coses et surten més o menys com tu vols. Sino pregunteu-li al David, que quan el partit se'ns posava difícil, ( perdiem 1 a 0), va saber empatar d'una manera espectacular, des de gairebé mig del camp i veient el porter lleugerament avançar, va acariciar la pilota amb una volea que va dibuixar una paràbola quasi perfecta que va acabar entre els 3 pals. Brutal!!! El d'ahir va ser un dels millors partits del David, que a falta de la màgia del Calo ( Torna, torna batedora!), s'està posicionant com un dels seus millors hereus.

I si el David posava la màgia, el Jordi "Roc de Castellnou" Calafell, posava el sentit comú i la lluita. Com el Davids en la espectacular 2a volta del Barça, el Jordi "Roc de Castellnou" ens dona aquell punt de més de qualitat i seguretat. Bon fitxatge d'hivern. La primera part anava passant i vam arribar al final amb un 1 a 3 en contra. Tot un que, sobretot sabent que davant teniem un bon equip.

La segona part vam saber aguantar, la salsa apareixia per moments als peus del Ramon de l'Ametlla, del Juanjo, del Xavi "Fletxa" Majà, i del Ramon " la bèstia de Gramuntell". Però en el millor moment va aparèixer el flamant guanyador del Trofeu Treze, en Jordi "Peces", que va saber foradar la red amb un gol que ens posava 2 a 3. L'empat, estava a prop?

No! A l'equip contrari hi teniem un ex-salsero, el "noi de les mitges", que ens va prendre el somni de l'empat en només 5 minuts. Pim Pam i ja estavem 5 a 2 a 15 minuts del final. No vam defallir, i vam continuar lluitant però els gols van arribar per part del Moncam. I finalment vam acabar 7 a 2 amb un últim gol que semblava d'aquells de bàsquet, a 1 segon del final! Quina ràbia tu!

Puja

L'esperit de l'equip: Fins a la victòria sempre, encara que no acabi d'arribar mai!
El David, espectacular!
El Jordi "Roc de Castellnou" mai els fitxatges d'hivern havient resultat tan profitosos!

Es manté

La grada, que tot i no disfrutar tant, va estar al nostre costat. Mai caminarem sols!

Baixa

Com sempre el goal average, però que hi farem ja ho tenim més que assumit.

El pròxim partit, el Dimarts 22 de gener a les nou i mitja del vespre contra Cervera Mobiliari.

No el veureu ni a la Sexta ni a la TV3 és que sa de veure desde la grada!

Van jugar: Juanjo Herrojo, Xavi Miret, Ramon Pinós, Ramon Parellada, Jordi Calafell, Jordi Rovira, David Garravé i Xavi Majà.

Imatge: Davids la temporada de la remontada
Font: FcBarcelona.cat