El nou auditori del C.A.T.

Les obres del Centre Artesà Tradicionàrius avancen a bon ritme. La vista està posada en una data, la del proper divendres 4 d’abril, que és quan es farà la inauguració de les noves instal·lacions.



Com no podia ser d’altra manera, els Ministrers de la Vila-Nova, que no han faltat en cap de les vint edicions del Tradicionàrius que fins ara s’han celebrat, faran la tradicional cercavila pels carrers de Gràcia fins al C.A.T. Un cop allà, actuaran al nou auditori els músics que va impulsar la creació de l’Associació Cultural TRAM i del C.A.T.: Jaume Arnella, els Solistes de la Costa i els ‘hereus’ de Primera Nota: El Pont d’Arcalís i Les Violines, amb el seu espectacle conjunt. La festa de celebració de les noves instal·lacions i els vint anys del ‘Tradi’ continuarà l’endemà, dissabte 5 d’abril, amb tota una jornada de portes obertes, per ensenyar el centre i els seus equipaments, amb la participació de les Colles de Cultura Popular de Gràcia, i la inauguració oficial de les autoritats.

Font: revista L'Artesà, gener-febrer 2008 (a la pàgina 2 hi podeu trobar imatges de l'estat actual de les obres)

Imatge: http://www.tradicionarius.com/obres/Futur.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Em fa tota la sensació que l'auditori que volen fer a sant Domènec serà més petit que aquest del Tradicionàrius...
Anònim ha dit…
Estaria bé que l'oferta d'activitats que fa el CAT estigués repartida per tot el país i no tan centrada a Barcelona. Equilibri territorial!
Anònim ha dit…
Per cert que a la revista de la Paeria d'aquest mes surt el projecte de cal Racó.