12a edició dels Tallers d'Arsèguel - Escola Folk del Pirineu. Curs 2008.




El proper mes de febrer comença la programació del curs 2008 dels Tallers d'Arsèguel - Escola Folk del Pirineu, activitat promoguda pel Departament de Cultura, en col·laboració amb el Centre Artesà Tradicionàrius i l'Associació Arsèguel i els acordionistes del Pirineu.

Tot implicant els habitants de les comarques pirinenques, els Tallers són oberts a tothom que estigui interessat en el coneixement de la nostra cultura musical tradicional, incloent continguts propis de les tradicions d’aquestes comarques. Els Tallers es realitzen en caps de setmana i a qualsevol època de l’any. Són punt d'encontre, convivència i treball en grup, bàsicament pràctic i de diferents nivells, en un entorn rural de muntanya.



A més de les consolidades Colònies per a Joves Intèrprets Folk al mes de juliol, que enguany arriben a la 6a edició, s’han programat per aquest any nombrosos tallers especialitzats de cap de setmana:

Comentaris

Anònim ha dit…
No sé si algú de la Colla hi ha estat algun cop... Potser ens podria explicar la seva experiència.
Anònim ha dit…
Em sembla que el Fabià hi ha estat en alguna ocasió.
Anònim ha dit…
A Arsèguel el darrer cap de setmana de juliol es fa la Trobada d'acordionistes
del Pirineu, que és un festival de música tradicional dedicat a l’acordió diatònic. Hi ha músics de tot el món i està molt bé.
Anònim ha dit…
El Fabià a Arsèguel no ho se! El Ramon Gual em sembla que s'ha fotut unes bones farres amb els de la farandula moderada!
Anònim ha dit…
Jordi,lo de"moviment de cadera",brutal,m'han vingut molts records...