Innocentada - Diables i Diablesses Bombollers de la Carranca

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS



L'any 2008 podria ser realitat la fusió del grup de percussió Els Bombollers i els Diables de Cervera "Carranquers".

Amb l'objectiu de sumar esforços i diversificar les possibilitats d'actuacions, s'està plantejant la possibilitat que actuin de manera conjunta. Segons les últimes informacions, les converses avancen a bon ritme per fer d'aquesta utopia una realitat el pròxim febrer.

L'aproximació entre les dues entitats, ha estat una realitat aquest 2007, després d'anys d'alt i baixos en les seves relacions, un exemple és que el dijous gras passat els homens i les dones de les dues entitats es van sentar en una mateixa taula a celebrar de manera conjunta l'anomenada "Pau Social". Segons sembla la fusió es fruit de negociacions fetes en secret a la vila de Perpinyà. No ha estat fàcil però les dues entitats han arribat a un acord que esperen ratificar en les seves respectives assemblees.

La nova entitat anomenada Diables i Diablesses Bombollers de la Carranca, estarà presidida per un cap de Colla comú ( encara a elegir), i un conseller en cap ( que s'encarregarà de que tot rutlli). Correfoc i batucada serà el lema de la nova entitat. Seguint el model tradicional de les terres de Ceará (Brasil), la nova colla portarà indumentària dita de carnaval, i anirà cremant pirotècnia d'una manera desenfada seguint el ritme dels tabals, surdos, contrasurdos, caixes i altres.

Imatge: Probable vestuari que utilitzarem a Portugalete. Font : http://memorando.blogia.com/2007/022801-llega-la-cuaresma.php

Comentaris

Anònim ha dit…
Una cosa es el bon rotllo i l'altra tota aquesta historia. Lo de canviar el nom, vergonyós. Penso que n'hauriem de parlar a l'assemblea. No entenc que vol la junta. Que pleguin! A mi no m'ha demanat opinió, i a vosaltres?. I lo del vestuari, ni parlar-ne.
Anònim ha dit…
Estic mont content dels resultats de la CSF"E" (Comisió Secreta de Fusio amb "l'Enemig"). Moltes gracies pels vostres esforços.

Passeu els tiquets dels peatges fins a Perpinyà al tresorer, que us els pagarà amb molt de gust.


Apa, ens veiem
Anònim ha dit…
Els nois també ens haurem de posar sostenidors o podrem anar més "sueltos"???
Anònim ha dit…
feliç dia de sants innocents a tots!!
Anònim ha dit…
El plomatge voleu dir que no aniria bé per a l'angelet del ball parlat...
Anònim ha dit…
Les noves figures:

Diablessa - Reina del Carnaval
Llucifer - Ronaldinho marcant el ritme
Anònim ha dit…
Aqui, muts i a la gabia, fraguelsito?