Adéu a cal Moixó...



L'Ajuntament de Cervera ha aprovat el canvi de partida del Pla de Barris destinada a la compra de cal Moixó per cobrir l'increment de cost de les obres de rehabilitació del carrer Major, que han vist gairebé doblat el seu cost, passant dels 800.000 euros inicials als 1,5 milions finals.

Segons l'alcalde Joan Valldaura els equipaments contemplats al Pla de Barris, destinats a cal Moixó -en concret es parlava de destinar-ho a "activitats socials del barri, centre cultural i administratiu de la Paeria de Cervera"-, tindran cabuda a l'edifici de l'antic conservatori de música -seu de la Colla-, que és de propietat municipal, i la partida destinada a la compra de la casa (613.000 euros) s'invertirà en rebaixar les contribucions especials que han de pagar els veïns del carrer Major pel cost de les obres de remodelació del carrer (un 30% del cost total de l'obra).



Les obres del carrer Major van finalitzar el passat mes de novembre, amb més de 3 mesos de retard respecte a l'última data que va posar la Paeria. Ara manca únicament col·locar les pilones que han de permetre l'accés rodat als veïns.

Font: "Segarra Actualitat", núm. 133, desembre 2007

Plana de la revista 'Segarra Actualitat', núm. 133, desembre 2007

Imatge: http://photos1.blogger.com/blogger/610/2814/1600/Banderolacampanya.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Com se'n diu d'això? Mal·labarismes comptables?
Anònim ha dit…
Sentir que han de fer alguna cosa a l'antiga escola de música fa una mica de por... Suposo que abans ho parlaran amb nosaltres... o és molt demanar?
Anònim ha dit…
tot és molt sospitós, només fa un any ja havien anat a visitar el piset amb les autoritats quan ens vam enterar per la premsa.... Jo crec que arribat el cas potser no els hi tremolarà el pols...
Quant ho sents tan a dir...
Anònim ha dit…
La política és l'art de buscar problemes, trobar-los, fer un diagnòstic fals i aplicar després els remeis equivocats.

Groucho Marx
Anònim ha dit…
Amb una mica de sort es gastaran els calers per arreglar l'antiga escola de música amb una altra cosa (pagar al Patronat de la Passió, comprar el Casal,fer uns vestidors a les piscines...). I tot continuarà igual
Anònim ha dit…
Si no hi ha diners, com és el cas, no es farà res. Almenys, de moment.

El que passa també és que el tema de no poder comprar cal Moixó (tema que en el fons és una cagada de les grosses: comptar amb una cosa sense ser teva!) els ha vingut de fàbula per desviar els diners cap el carrer Major, que sinó feina tindria l'Ajuntament a aconseguir diners per pagar-lo.

Tot plegat, un altre magnífic exemple de la curiosa, per dir alguna cosa, gestió dels diners públics que duu a terme el nostre ajuntament...