Trumfos i manilles


"Caçadors de paraules", el programa del Departament de Nous Formats de Televisió de Catalunya destinat a recuperar el lèxic més característic dels diversos territoris del domini lingüístic del català, va viatjar el passat 6 de novembre a la ciutat de Balaguer, i més concretament al Bar Barna 31, per gravar una seqüència basada en el vocabulari del joc de la Botifarra, una de les tradicions més arrelades en les nostres terres.

La nova temporada de "Caçadors de paraules", amb un total de tretze capítols, arrancarà el proper mes de gener.

Sant Vicenç!

Font: http://www.lamanyana.cat/

Imatges: http://www.consultacartas.com/imagenes/baraja_espanola/copas_9.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
També podien haver vingut al Noctàmbul a l'hora del cafè!!!
Jordi Lloberes ha dit…
Fa un parell de setmanes, vaig sopar per quasualitat en un restaurant de Vielha amb aquests androminos al cantó, vejam si expliquen la realitat de la Vall! El Xupete es testimoni que també hi era!
Anònim ha dit…
La nueva temporada de Caçadors de paraules arrancará el mes de enero y durante 13 programas se abordarán temas relacionados con el léxico utilizado en el ámbito del vino, la vendimia y el mar, además de dedicar especial atención al vocabulario de zonas como el Delta de l’Ebre y la Val d’Aran –en este caso, centrado en la variante occitana que se habla en este territorio. Entre otros programas, Caçadors de paraules también analizará el catalán de la Franja, desde el norte hasta Morella, y el de los Pirineos, con especial atención a l’Alta Ribagorça, los dos Pallars y Andorra.