Salou crearà una comissió per fomentar la cultura catalana


L'Ajuntament de Salou crearà una comissió d'acció cultural que tindrà com a objectiu principal la promoció, difusió i divulgació de la cultura popular catalana al municipi i el foment de la participació ciutadana en activitats vinculades a aquesta cultura.

La comissió estarà integrada pels representants d'una desena d'entitats de Salou relacionades amb el folklore català (diables, ball de bastons o gegants), així com pel regidor de Cultura, Paco Gaya, i pel responsable de festes, Joan A. Brull. Els integrants de l'organisme es van reunir el dia 5 de novembre per elaborar els estatuts d'aquest grup i regular el seu funcionament i, a final de mes, tenen previst celebrar la pròxima reunió i tancar el projecte.

Entre les propostes per dur a terme en el futur està l'organització d'un curs per a grallers i timbalers i d'una jornada de portes obertes per donar a conèixer les associacions del municipi i les activitats que impulsen, així com la creació d'una nova figura folklòrica per als actes festius de la ciutat.

Tot un exemple!

Font: http://www.lamalla.net/infolocal/article?id=181736

Comentaris

Anònim ha dit…
Veig que hi ha ajuntaments que ho tenen més clar que el nostre. On no n'hi ha no en pot rajar.
Anònim ha dit…
No cal ser tant negatiu.Per que no es fa una proposta semblant a la paeria,desde el ric teixit associatiu de cultura popular de cervera?CRIS.
Anònim ha dit…
Potser es crearia, però no funcionaria, com tantes coses.
Anònim ha dit…
Comapany/a insisteixo,no cal ser tant negatiu....Cris.
Anònim ha dit…
Negatiu, no. Realista. Has vist com està Cervera?
Anònim ha dit…
Com està?A nivell de cultura popular està com mai,es questió de com vegis les coses,positivament o negativament.Cris.