... i diumenge, a Cervera: als actes del Dia Internacional contra la violència envers les dones

Aquest diumenge 25 de novembre a les 12 del migdia, la Colla Gran participa, amb elements de La Matraca i els Grallers de la Colla, a la Cercavila i la Concentració que es faran a Cervera en motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones.

Manifest del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones "Avancem vers l'eradicació de la violència masclista"

Per a més informació: http://www.cerverapaeria.cat

Comentaris

Diables de Cervera ha dit…
DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE

Cercavila a Cervera, amb elements de La Matraca i grallers de la Colla, dins els actes del Dia Internacional contra la violència de gènere.

HORA A LA CASA PER PREPARAR-SE I ANAR A LA UNIVERSITAT: 11 del matí
HORA ACTUACIÓ: 12 del migdia
RECORREGUT: de la Universitat a la plaça Major
Al final de l'actuació, Lectura del Manifest
Organitza: Paeria de Cervera i Associació de Dones Progressistes de la Segarra
Anònim ha dit…
L'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya organitza el 22 de novembre les jornades "Deconstruïm violències" que tenen lloc a la Casa del Mar de Barcelona, així com a Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.

Darrerament s'han dut a terme moltes accions i campanyes per escometre i prevenir la violència masclista, treball iniciat pel moviment feminista ja fa molts anys. En aquesta jornada proposem ara una reflexió sobre què és el que fa possible aquesta violència i el grau extrem en el que es manifesta.

Per això plantegem un debat a l'entorn de les múltiples violències situades a l'arrel d'aquest fenomen, enteses com a manifestacions de relacions estructurals, relacionals i simbòliques, de poder i opressió, sorgides d'un sistema heteropatriarcal i androcèntric. Així les condicions socials, econòmiques i culturals causades per les desigualtats socials prenen una rellevància especial per dur a terme una anàlisi crítica a la vegada que propositiva que inclou també l'observació dels discursos i les polítiques associades al tema.

Les jornades s'estructuren en quatre eixos:

La resignificació d'imaginaris, identitats i relacions
Fer visibles les desigualtats socials, culturals i econòmiques

Microviolències quotidianes

Anàlisi i reflexió d'experiències d'intervenció

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb Maria Ros (93 318 26 50).
Anònim ha dit…
Que m'hen dieu lo del DIARIO DE PATRICIA,fora programes "teleporqueria".cris.