Final d'any = Final de Temporada


Sí companys, s'acaba l'any i s'acaba la temporada, època on les actuacions son mes escasses i es limiten a ser col.laboracions amb d'altres entitats o grups benèfics. Però no us vull parlar de la fi de la temporada dels Diables, sinó del Joc Casteller http://www.eljoccasteller.cat/ un joc virtual on està basat en el dia a dia del món casteller, cada dia et toc assaig, si ho fas guanyes castellers i assaigs en els teus castells. Els Dissabtes no s'assaja, els Dissabtes s'actua a Plaça, per tant toc tindre tots els castells amb el % ben alt per que el castell no caigui! Cada Dissabte s'actua en una plaça diferent de tot el mapa dels Països Catalans i en alguna població estrangera. En fi un molt bon joc per distreure't cada dia de l'any, almenys 2 minutets.

Fa uns mesos varen incorporar el Trivial Casteller, i recentment uns mòbils jocs i uns mini jocs per distreure't una mica mes! Tot aquest esforç per part de 2 castellers no ha sigut envà, el Joc casteller ha obtingut el premi E-TECH a la millor iniciativa empresarial basat en les noves tecnologies, atorgat per L'Observatori de Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Algunes dades de la web son les mes de 1.726.000 visites, les mes de 6350 colles donades d'alta, les 48 places d'arreu del territori on s'ha actuat (Cervera compta entre elles) i les mes de les 300 preguntes del Trivial Casteller.

Només dir que si us voleu enganxar al joc casteller estigueu a l'aguait que l'1 de Gener comença la temporada castellera!

En fi Salut, castells, places i amunt!

L'imatge es de la mateixa web i es un 2 de 8 folrat!!

Comentaris

Anònim ha dit…
El mon dels castells sembla que te bona salut. Pel contrari, tot el tema dels diables s'enfonsa:

- Manca de suport per part de la Generalitat, Ajuntaments...
- Problemes de comunicacio entre colles. Rivalitat a tope.
- Perill extrem de algunes colles.
- La piro cada cop és més cara. Les assegurances, no cal dir-ho.
- Les lleis cada dia ens posen més trabes.
- La Federació de Diables no funciona ni amb rodes.
- Colles tradicionals, grups animació, colles de diables, balls de diables, colles centenàries, grups de teatre que fan correfocs...

Si vos plau: algú pot posar una mica d'ordre a això dels diables?!?!?
Anònim ha dit…
un de la colla que hi està ficat i que es pensa que ho pot arreglar, potser ho intentarà?
Jordi Lloberes ha dit…
Mira noi, dues coses, jo primer em precupo pel bon funcionament de la colla, i d'anar a totes les actuacions possibles! Despres sobre la federació doncs mirarem d'aportar-hi un granet de sorra! que has fet tu per millorar aquest món diabler a part de tocar la moral?
Anònim ha dit…
Llopi: sort a la Federació! Per cert, hi haurà alguna trobada aviat?
Anònim ha dit…
Llopi encara hi ha gent que no s'entera de res,i a sobre tira tota la merda que pot,i a més a més no don o donen la cara,en fi patetic,jordi amunt i crits.cris.
Anònim ha dit…
sisi, crits t'asseguro que no en falten!