Torna el CRIC !

La carpa ja està aixecada i dissabte començaran les funcions. Després de vuit mesos sense sortir de la seva seu de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), el CIRC CRIC que comanda Jaume Mateu (el pallasso Tortell Poltrona) torna a estar de gira. L'espectacle ambulant per excel·lència fa parada davant del Teatre Lliure de Barcelona amb un muntatge que representa "un món de contraris que busquen l'harmonia", segons ha explicat aquest dimarts el director del Cric.

Hi haurà números de trapezi fix, teles, corda llisa, penjador aeri, malabars, equilibris, acrobàcies teatral i, com no, humor de la mà del clown Leandre Ribera. Seran 19 funcions que fan tornar a l'activitat a la companyia catalana després d'haver aturat la seva gira per Catalunya a causa d'alguns problemes administratius. Al llarg de la presentació, Mateu ha aprofitat per parlar de la situació del circ, reconeixent que tot i que la Generalitat treballa en el Pla de Suport al Circ, "encara s'està lluny de trobar una solució per als problemes que van motivar la parada", segons ha assegurat.

Web de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya.

Manifest de l'APCC per a la regulació del circ a Catalunya.

Font: http://www.lamalla.net/actualitat_cultural/article?id=181435

Imatge: http://www.circ-crac.com/tortell/acordio.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Aquesta gent del circ té la cosa fumuda! A les barricades!!!
Lo Carranquer ha dit…
Segons tinc entés el Circ Cric va anul·lar la seva gira la temporada passada per desavinences amb el Departament de inCultura.
Anònim ha dit…
A vegades la nostra ciutat també sembla un circo.