Els 8 tombs al santuari


Avui a la nit els de Sant Ramon ens han donat vuit tombs. S'han pujat al carro golejador i no hi havia qui els parés, vinga a donar tombs, i nosaltres que semblavem el santuari només els veiem passar. Això si, quan ens deixaven, feiem alguna cosa per deleitar a la nombrosa grada: xilenes, batedores i recepcions inverosímils.


CARRANQUERS - 0
LLNYS. I CARB. BERTRAN - 8

A priori i sobre la taula teniem tots els ingredients necessaris perquè el dilluns ens sortís una bona salsa: Una grada nombrosa i entregada, 9 bèsties del futbol espectacle sobre el camp, un equip amic com a contrari, i l'alicient de tornar a veure l'equip amb ganes de reivindicar-se després de la derrota dibuixant amb tiralinies jugades inverosímils.

Com sempre, i ja es converteix en rutinari, durant la primera part vam patir una autèntica pluja de gols. M'hauria d'haver portat un paraigües, potser d'aquesta manera no haguessim rebut tant!
L'equip que als primers moments va saber combinar-se i situar-se sobre el camp, es va anar diluïnt cap a un futbol més nostrat ( entenem nostrat com a jogo bonito, exhibició amb la pilota i altres variants). El combinat salser carranquer començava a fer aigües i ja cap a les acaballes de la primera part, estavem a cinc gols dels del Santuari.

La segona part: Espectacle. Durant la segona part vam encaixar menys gols i això és reflectia en les ganes de l'equip de demostrar el seu jogo bonito: Hi va haver xilenes ( Impressionant Xavi "flautí"!), noves figures del Calo ( La Cigonya: un peu a terra i un altre a l'aire o sobre la pilota, mentre s'obren els braços en forma d'ala), incursions del Txemaria en camp contrari, com el millor René Higuita ( Mireu la Fotografia), corredisses amunt i avall del qui escriu la crònica ( això de correr va bé, però amb la pilota als peus ja és més difícil), contundència i saber fer del Carles "Bala", moments de concentració del Jordi "Peces" ( que es va quedar sense marcar), exhibicions de jogo bonito per part del Jordi "Llopi", rapidesa i conducció del Xavi "Fletxa", i control del David.




La qüestió és que mentres nosaltres feiem tot això, la gent de Sant Ramon ens van donar tres tombs més, acabant-nos de posar cap per avall. La llàstima fou no fer el gol de l'honor, però tenim molts més partits per endavant per aconseguir la "glòria salsera".


PUJA
La Grada que lluïa com mai! gràcies a tots pel suport, l'espectacle és per vosaltres!
El Sant Ramon: Jugar i deixar jugar, això és un equip contrari!
L'assistència de jugadors 9/16

ES MANTÉ

El nostre nivell de Jogo Bonito.
Encaixar molts gols a la primera part.

BAIXA

Els partits guanyats: 1 de 5
El gol average 8 gols a favor i 48 en contra.
El qui escriu la crònica, vam jugar dilluns i la penjo dissabte... això ja sembla el NODO


Van jugar:
Txemaria, Xavi Miret, Jordi Lloberes, Jordi Rovira, David Garravé, Xavier Badia, Carles Sala, Xavi Majà, i Carles Costa.


El pròxim partit, el Dilluns 26 de novembre a les vuit del vespre contra la Pizzeria Jardí
No el veureu ni a la Sexta ni a la TV3 és que sa de veure desde la grada!


Imatges:

El Santuari de Sant Ramon, l'any que ve hi anirem nosaltres a fer els tres tombs, a veure si així ens en sortim!

El Txemaria amunt i controlant

Fonts:

http://www.calplassa.com/fotos/museustramon.jpg

Jordi Vilaltella

Comentaris

Anònim ha dit…
S'han d'aprofitar més les ocasions. Perdonem massa!
Anònim ha dit…
Tot lo bo es fa esperar! Paciència!
Anònim ha dit…
Perdoneu els meus retards... segurament estarà per demà. No em mateu peròs serà la crònica més desactualitzada mai vista.
Anònim ha dit…
JO FA DIES QUE ESTI IMPACIENT ESPERANT LA CRONICA JA QUE NO VAIG PODER VENIR AL PARTIT. ESPERO QUE NO RAJIS DELS COMPANYS COM EDMILSON, QUE DE COMPROMIS NO EN FALTA.
Anònim ha dit…
Xavi, Gràcies pel teu esforç per fer-nos gaudir cada setmana amb les teves cròniques futboleres. No defalleixis!