El joc de la Patum guanya el concurs de creació de jocs de la Fira JocJoc de Tona



Patim Patam Patum', el joc de la festa de la Patum de Berga creat per Marià Pitarque i Marc Figueras, ha guanyat el sisè concurs de creació de jocs de la fira especialitzada JocJoc de Tona, mostra dedicada al joc i a la joguina diferent. La fira tindrà lloc aquest diumenge, 2 de desembre, a Tona (a la comarca d'Osona, a 10 km de Vic). Al migdia, es farà l’acte de presentació del joc i el lliurament del premi.

El premi és un impuls pel llançament a la venda del joc, que s’ha començat a comercialitzar aquest novembre.

‘Patim Patam Patum’, creat per l’empresa Vexillum, és un joc de taula d’estratègia en el qual hi poden prendre part fins a sis jugadors. El tauler representa els carrers del barri vell de Berga. Cada jugador porta una comparsa de la Patum que surt de la plaça de Sant Pere i que participa en un passacarrers. L’objectiu del joc és col·locar el nombre màxim de patumaires en les places per les quals passa aquest passacarrers.

Font: radioberga.cat 28/11/2007

Comentaris

Anònim ha dit…
Em sembla una idea molt interessant. Exportable a Cervera? Ho dubto.
Anònim ha dit…
Per què no?
Anònim ha dit…
Màquines impossibles, tallers per fer joguines, laberints per acabar perdent el cap, jocs de tauler, jocs d'enginy i d'observació, traginers de jocs, joguines del brasil, competicions rurals, inventors de jocs, joguines fetes a casa, playmòbils d'exposició... i fins a més de quaranta espais diferents perquè puguis gaudir d'una fira feta jugant o jugar d'una fira per gaudir.

A la fira hi trobaràs quatre espais diferenciats: les històries de joc, el concurs de creació, els espectacles i les parades de venda. A cadascun hi ha persones que han descobert una visió del joc i volen donar-lo a conéixer i fer-lo viure.

T'animes a descobrir-les?
Anònim ha dit…
els Carranquers en podríeu fer un que es digués: a quina secció pertanyo? i el joc consistiria a tocar la fibra desde Grallers, Tabalers, Bestiari, etc.. fins aconseguir que als Diables no hi hagi ningú!
Anònim ha dit…
Jordi: Explicant-te ets bastant dolent!