6 davant lo Perill !!

6 valents lluitadors, a les deu de la nit, van suar de valent per emportar-se els menys gols possibles.

CARRANQUERS - 2
BAR DEL NORD - 14

Els primers 5 minuts van fer esgarrifor!. Fins i tot la poca grada que es va atansar a patir el martiri dels 6 carranquers salsa, va marxar esperitada. Queien els gols per minuts ( minut 5 cinc gols ), i tot feia preveure una debacle com mai ( Tot i que l'any passat ens van caure 26 gols ). Però l'orgull segarrenc i carranquer va sorgir d'allà on semblava que no en rajava i com deia aquella dita... a la segarra de les pedres en fan pans! El Txemaria va anar agafant confiança a la porteria. El Falip i el Noi de Gramuntell a qui no els assusta res, doncs saben lo dur que resulta l'hivern segarrenc, van decidir-se a tirar del carro Futbol Salsero. Poc a poc el nivell de gols per minut s'anava rebaixant, gràcies que ens vam saber ficar al lloc. I el dilluns aquest lloc no era el futbol salsa ni el jogo bonito, sino una altra cosa més semblant a la sardana. La primera part va acabar 8 a 0.

A la segona part, ens vam ficar el vestit de treball i poc a poc ens anavem sortint d'allò de salvar l'honor. I aquest va arribar en forma de gol de l'Albert Falip, i posteriorment del pitxitxi Jordi "Peces" Rovira.

En fi una nit per tenir en compte. I per recordar que uns quants vam lluitar per no acabar esquitllats com a corderets.

PUJA

El Txemaria, segon partit com a porter titular tot el partit!
El nostre cap de colla i el tresorer, que ens fan costat cada partit.
L'Albert Falip I El Ramon Pinós " Lo noi de Gramuntell " , la lluita del camp al camp!

ES MANTÉ

La il·lusió de cada partit: Sempre hi hauran partits per guanyar!

BAIXA

Els partits guanyats: 1 de 4
El gol average 8 gols a favor i 40 en contra.
L'assistencia, 6 de 15

Van jugar:
Txemaria, Xavi Miret, Ramon Pinós, Jordi Rovira, David Garravé i Albert Falip

El pròxim partit, el Dilluns 19 de novembre a les nou de la nit contra Llenyes i Carbons Bertran.
No el veureu ni a la Sexta ni a la TV3 és que sa de veure desde la grada!

Font: Jordi Vilaltella