30 de novembre: actuació a la I Trobada Comarcal de Joves de la Segarra

El proper divendres 30 de novembre Diables de Cervera - Carranquers participarà a la I TROBADA COMARCAL DE JOVES, que tindrà lloc a l'Espai Fassina de Guissona.

La trobada de joves comptarà amb una Mostra de les diferents entitats i associacions juvenils de la Segarra, a més d'un sopar gratuït per a tots els assistents. Les inscripcions es poden fer al servei de joventut del Consell Comarcal de la Segarra o als tècnics de joventut dels municipis de la Segarra, al telefon 973 531300, o al correu mailto:joventut@ccsegarra.cat. La data límit per fer-ho és el dilluns 26 de novembre .

La nostra entitat hi participarà tot fent una breu explicació del funcionament i de les activitats que duu a terme, a més de finalitzar amb una petita demostració d'un correfoc/carretillada.

Imatge: http://www.turismeda.com/segarra/

Comentaris

Anònim ha dit…
21/11/2007| - Ciutat

El proper 30 de novembre es celebra la I TROBADA COMARCAL DE JOVES a Guissona,


La trobada comarcal és una de propostes manifestades pels joves de la Segarra al procés participatiu “Els joves la liem” del passat mes d’octubre a Sant Ramón.

Cap al mes d’octubre els joves de la Segarra van estar convocats a un procés participatiu a Sant Ramón sota el nom “Els joves la liem”. L’objectiu del procés participatiu era debatre sobre les accions que des del Pla Comarcal de Joventut es portaven a terme i, a la vegada, poder crear un espai de diàleg entre els joves per tal que entre ells valoressin les accions fetes fins el moment i poder proposar-n’hi de noves de cara a la convocatòria vinent.

Una de les propostes manifestades fou la realització de la I trobada comarcal de Joves de la Segarra. D’aquesta manera, la trobada neix amb la finalitat de poder donar resposta a les propostes dels joves al procés participatiu.

La I trobada comarcal tindrà lloc el proper 30 de novembre a Guissona a partir de les 20:30h a l’Espai Fassina. La trobada comptarà amb una mostra de les associacions i entitats juvenils de la comarca per tal d’intercanviar experiències i coneixements. A més, la trobada servirà per retornar totes les propostes que s’originaren del procés a tots els joves presents i es clourà l’acte amb un sopar gratuït per a tots.

La trobada comarcal s’emmarca dins les accions que es realitzen des del Pla Comarcal de Joventut, conjuntament, amb el Departament de Relacions Institucionals i Participació Ciutadana. La trobada també compta amb el suport dels plans locals de joventut.

Recordar que per poder inscriure’s al sopar cal adreçar-se a joventut@guissona.cat - joventut@ccsegarra.cat o per telèfon al 973 55 16 23. La data límit d’inscripció es el proper dilluns 26 de novembre.
Carles Sala ha dit…
Fa uns dies, una Fira d'entitats a Cervera. Ara, aquesta trobada comarcal de joves, amb una mostra d'entitats inclosa.

Alguna cosa està canviant en relació a les associacions a les nostres terres...?

Hi ha més sensibilitat per part de les administracions?

Geganters, trabucaires, margeners, pessebristes, noves bèsties... Associar-se i treballar plegats està de moda?
Anònim ha dit…
A la fí,la comarca es mou...cris
Anònim ha dit…
Esperem que no sigui només una moda.. i que realment s'estigui fent feina que vagi més enllà de un període curt de temps