Victòria i liders!

Si ho heu llegit bé, el nostre equip de futbito és co-líder de la lliga de Futbol Sala de Cervera després de la victòria d'ahir contra el PGG Grup, en el primer i vibrant partit de la lliga cerverina.

CARRANQUERS - 3

PGG GRUP - 2

Treballada victòria ahir al vespre dels Carranquers davant Piensos i Granges Gimeno Grup. Actuant com un bloc, l'equip va saber defensar la seva porteria, alhora que es llançava a l'atac de manera desenfrenada. Per uns moments semblava que juguessin el Lobo Carrasco, el Tarzán Migueli, el Calderé, el Moratalla i el Carles Busquets, però no, eren el Jordi Rovira, el Ramon Pinós, el Carles Sala, el Juanjo i el Xavi Miret , els que defensant i pujant a l'atac amb contundència van aconseguir el primer gol de l'equip. L'autor del gol en Jordi Rovira es començava a destapar!

La resposta de PGG, no es feu esperar i arribà en forma de gol pocs minuts després.... Nervis, desolació per un moment semblavem perduts, però vam saber reaccionar i l'entrada de nous jugadors, en Xavi Badia, Xavi Majà i el David Garravé, van donar aire fresc al partit fins al final de la primera part.

L'entrada del Txemaria com a porter a la segona part, i gràcies als seus inimitables moviments felins van donar seguretat a l'equip per veure's en cor de remuntar. Així es com va arribar el segon gol, fruit d'un penal comès sobre el Xavi Majà que en Jordi Rovira s'encarregà de transformar. Una altra vegada amb el marcador a favor i encoratjats per la nombrosa i fidel grada el tercer gol no es féu esperar.
Hat-trick de Jordi Rovira que xutant desde més alluny de mig camp, féu endimoniar la pilota fins a foradar la red per l'escaire de la porteria contraria.

Amb el marcador a favor i amb un gol de coixí, vam agafar confiança i jugavem el JOGO BONITO que tan famosos ens ha fet arreu de la comarca. Mentre deleitavem al públic amb figures i jugades impossibles per altres equips va arribar l'últim gol del partit, el 3 a 2 dels PGG

A destacar que en els últims i caòtics minuts, en que desplegavem més que mai el nostre Jogo, es va cometre un penal injustament no pitat per l'arbitre del partit sobre el Ramon de l'Ametlla.

PUJA
Els nous diables "futboleros", que van aportar aire fresc a l'equip
La Grada, que no ens va deixar d'animar, ni en els moments més difícils
El Dani, animador incondicional i nou entrenador de l'Equip.
El Liderat de la classificació ( Mai vist en la història, l'emoció es palpava)

ES MANTÉ

O s'hauria de mantenir el Liderat de la Classificació, almenys ho disfrutarem fins dilluns

BAIXA
Els partits perduts, aquest any de moment cap!!!

El pròxim partit, el Dilluns a les deu de la nit contra els Transports Puig Gené.
No el veureu ni a la Sexta ni a la TV3 és que sa de veure desde la grada!

Fotografia: FCB Temporada 84-85