Tota una lliçó d'humilitat!

Ja sé que potser no és el lloc adequat ni té res a veure amb el tema diabler, però és una història que de veritat m'ha fet pensar, en com en som d'egoistes a vegades en aquest món i com discriminem a la gent només per la cara o físic o per la primera aparença!

Aquesta és l'història d'un noi anglès, d'uns 35 anys d'edat. És venedor de mòbils, tímid, parat (i si m'ho permeteu) no massa guapot. Es va presentar en un programa a Anglaterra que es diu "The factor X". Em sembla que fa poc el fan per una televisió espanyola. És un concurs tipus "Operacion Triunfo": et presentes per fer una prova davant un jurat i davant el públic, i et diuen si vals o no!

Ell tot nerviós, es presenta davant del jurat, disposat a cantar, davant de la pregunta del jurat preguntant-li que cantarà, ell respon "Cantaré Òpera". Les mirades entre el jurat són les de "Ara riurem", o "Un pesat més"... Que tothom interpreti les mirades com vulgui, mirant el ulls, a vegades veus el que pensa l'altra persona. En fi, vegeu el que va passar...

Vídeo extret de http://es.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Podeu mirar mes vídeos del Paul al You Tube!

Comentaris

Anònim ha dit…
Jordi, la veritat és que fins i tot m'ha fet plorar. Gràcies per penjar-ho. Ha estat un fantàstic inici de dia.
Anònim ha dit…
Llàstima que al cap d'uns dies, com sol passar, ha acabat tot en un gran negoci comercial. La pela és la pela!