El virus "Carranco" ens porta a la derrota


El virus "carranco", es va cebar en l'equip. El fet que el dissabte la majoria de l'equip de futbito estigués convocat a Sant Antolí, va minvar les forces de tots ells. D'altra banda el festeig del dissabte i els excessos alcoholics entre jugadors de l'equip 48h abans del partit, van acabar de fer la feina.

CARRANQUERS - 1

TRANS. PUIG GENÉ - 12

La primera part es va tancar amb un rotund 7 a 0. Dos o tres gols van ser fruit de cantades del porter, que segons comentaris semblava més un porter de Handbol. L'equip ben posicionat i fent valer l'anomenat Jogo Bonito, no va poder superar la barrera psicològica de trobar-se amb el marcador en contra.

La segona part, que convidava a l'optimisme, va començar amb mal peu, ens van marcar als primers 30 segons després del xiulet inicial. L'equip però no va anar a baix i va saber lluitar i mostrar espurnes de jogo bonito. A destacar el Calo "Escopinha" i les seves magistrals piruetes que són l'enveja de tots els equips contraris. Als minuts finals, el nostre equip va fer brillar com mai l'estrella del bon futbol i va provocar un penal, que va saber transformar de manera magistral l'Albert Falip, cel·lebrat per grada i jugadors com una victòria. Durant la jugada que va provocar el penal vam tenir que lamentar la lesió d'un jugador de l'equip contrari ( desd'aquí li desitgem una ràpida recuperació).

PUJA


L'Escopinha
El Jogo Bonito
L'alegria de " visca els de la carranca anque perdin"
La presència de Premsa ( el Cap de Colla ens va fer unes quantes fotos per la posteritat

ES MANTÉ
El suport de la grada, les derrotes no les superariem tan facilment

BAIXA
Els pulmons dels jugadors

Van jugar:
Txemaria, Xavi Miret, Albert Falip, Ramon Pinós, Ramon, David Garravé, Xavi Badia, Carles Sala, Xavi Majà i Calo

Atenció, la setmana que ve descansem!!
El pròxim partit, el Dijous 8 de novembre a les nou del vespre contra un rival encara a determinar
No el veureu ni a la Sexta ni a la TV3 és que sa de veure desde la grada!

Foto: La Polla a Sant Antolí
Autor: Xavi Marti

Comentaris

Anònim ha dit…
I sort que no hi ha hagut cap lesionat! Sinó, l'ajuntament de sant Antolí s'hauria de fer càrrec de les indemnitzacions pertinents!!!
Anònim ha dit…
El que importa és participar.
Anònim ha dit…
Com a membre de la grada que vaig ser, he de dir que m'ho vaig passar molt bé veient en directe el "jogo bonito carranquer". Des d'aquí faig una crida a tota aquella gent que estigui lliure a partir de les 8 de la nit per venir a donar suport! (ah, i a menjar pipes també...)
Anònim ha dit…
La solució és agafar 12 tios més con l'Albert Falip i el partit el tenim més que guanyat. VAQUES SAGRADES JA !!
Del que ja no n'estic tant segur és si la colla està preparada per 12 Alberts Falips...
Anònim ha dit…
Per cert, cada cop que veig jugar el Calo hi veig més paral·lelismes amb el Ronaldinho. Aquella màgia als seus peus i el moviment samba que hipnotitza a l'adversari i meravella a la grada. AUPA CALO !!!
Anònim ha dit…
Per cert, quan serà el proper partit?
dilluns 5 de Novembre
o dijous 8 de novembre?
Xavi Miret ha dit…
Tot arreglat, dijous 8 de novembre
Xavi Miret ha dit…
La setmana que ve no hi ha partit. Pero tenim l'oportunitat de jugar el dimarts un amistòs al pavelló de Sant Guim, contra El Pastoret de la Segarra ( equip que juga federat). Us animeu?
Anònim ha dit…
Per cert també va jugar el nostre golejador, el Jordi Rovira, que me'l deixava!!!
Jordi Lloberes ha dit…
osti la setmana vinent no hi ha partit?? casun l'olla, jo que estic "ansioso" de desplegar el meu futbol i ensenyar a la grada el que m'ha ensenyat el Santi Rayo i l'Àngel Kubala a la defensa i delantera! jo m'apunto contra el pastoret, a mes el podrem coaccionar, si fa mes de 5 gols no li compro mes formatges, ji ji ji!!
Anònim ha dit…
Es comenta que el proper partit és el derbi contra el Promocions Artístiques Orobitg (ex-Centre Obrer): Toni Nadal, Toni Ortiz, Ramon Gual...

Serà un passeig!