4 d'abril de 2008: inauguració del nou C.A.T. i del XXI Tradicionàrius

El divendres 4 d'abril de 2008 obrirà ja les portes el nou C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius, que es troba a la vila de Gràcia de Barcelona, i que ha viscut en els darrers anys una profunda remodelació.

El C.A.T Centre Artesà Tradicionàrius va ser creat l'any 1993 a partir de la iniciativa de l'Associació Cultural TRAM (formada per músics i persones interessades en la promoció de la música i la cultura tradicional catalana) i de la proposta de l'Ajuntament de Barcelona per assumir la gestió d'un dels centres cívics de la xarxa pública de la ciutat (L'Artesà, al barri de Gràcia). En aquell moment TRAM ja acumulava una notable experiència organitzativa després de cinc edicions del Festival Tradicionàrius, la mostra més important de la música d'arrel tradicional arreu dels països de llengua catalana. El Festival programa concerts i balls i altres activitats al llarg de dotze setmanes (de gener a març).

En aquests anys el C.A.T. ha programat de forma regular concerts, balls i sessions d'improvisació i intercanvi entre solistes i grups. A més, amb periodicitat trimestral es programen tallers d'aprenentatge d'instruments (acordió diatònic, percussió, gralla, violí, flabiol, etc.) i de dansa, així com la programació dels Tallers d’Arsèguel (tallers d’aprenentatge en caps de setmana).

El XXI Tradicionàrius tindrà lloc des del 4 d'abril al 13 de juny de 2008. Aneu fent lloc a l'agenda!

Font: http://www.tradicionarius.com/img/artesanovembre1.pdf

Imatge: http://maty.galeon.com/nauscopio_old/nauscopioQ.htm

Comentaris

Anònim ha dit…
JA ETS AMIC DEL C.A.T.?

LA CONDICIÓ D’AMIC TÉ GRANS AVANTATGES !!!!
1. Assistir als concerts, ball i actuacions amb reserva d’entrades
2. Disposar d’entrades amb grans avantatges econòmiques. Descomptes del 10%, 50% o entrades de franc segons l’espectacle
3. Rebre el butlletí L’Artesa i la revista FOLC, que ofereix informació i agenda d’activitats d’actes de música tradicional.
4. Participar en els tallers, cursos i seminaris amb un descompte econòmic del 10% i podent fer l’inscripció per correu, fax, sense paga i senyal prèvia.
5. Tenir accés al material de botiga amb un descompte del 10%.

La quota per a ser Amic del C.A.T. és de:
70 € / any individual
100 € / any per a les parelles
120 € / any per a famílies (de 3 o més membres)



INFORMA’T ABANS NO SIGUI MASSA TARD A:

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius
Travessia de Sant Antoni, 6-8. Gràcia
08012 Barcelona
Telèfon 93 218 44 85
Fax 93 415 55 81
e-mail tramcat@tradicionarius.cat