VII Concurs popular de grallers "Ciutat de Lleida" 2007


La Colla Gegantera i Grallers Germanor de Lleida organitzen el dissabte 29 de setembre, a les 6 de la tarda, el VII Concurs Popular de Grallers, que tindrà lloc a la plaça sant Llorenç.

Les colles es poden presentar en la seva disposició tradicional (2 o 3 grallers i 1 timbal) o bé en d'altres formacions no tradicionals. Com a instruments s'acceptaran sols els propis dels grups de grallers (gralla i timbal). No es permetrà la intervenció o acompanyament per part d'altres instruments (tarotes, sacs de gemecs, bombos, flabiols...).

El primer, segon i tercer premi seran de 500, 300 i 200 euros, respectivament. Hi haurà un obsequi de record de participació per a totes les colles.

La inscripció finalitza el dia 22 de setembre. Per a més informació i inscripcions delar@telefonica.net / Llorenç Agustí 625.110.020

Bases del concurs

Comentaris

Anònim ha dit…
Els ineptes de lleida organitzen una cosa tradicional, això s'ha de veure.
Anònim ha dit…
De bombo... Bombollers!
Jordi Lloberes ha dit…
Pel 1er anònim: No cal faltar al respecte!
Comentaris com els teus sobren en aquest bloc! Gràcies!
Anònim ha dit…
Hem sembla que el primer comentari es del tot inapropiat i intolerable,però en el fons jo hi estic totlment d'acord,la cultura popular a Lleida capital està sota minims,l'aliga de Lleida es una mena de capgrós,que dir del marraco,una bestia que va d'amunt d'un tractor i els diables de lleida(val més no fer cap comentari),no ser si el primer comentari anava per aquí,però si anava per aquí,com he dit abans i estic totalment d'acord.Cris.