Llibres: RECEPTES DE CUINA PER A LA FESTA MAJOR, de diversos autors


En el calendari de les grans festivitats, a casa nostra, la Festa Major ocupa un lloc preeminent. A cada poble és encara, de llarg, la diada més esperada, el dia de la festa grossa. És el dia del rostit i dels platillos, per a la família i pels convidats.

En aquest llibre publicat l'any 2002 a Girona per CCG Edicions es va demanar ajuda a 41 cuiners de restaurants de les Comarques Gironines que van fer arribar les receptes que ells consideraven més aptes per a quedar bé en una diada d'excepció.

Aquest llibre ha esdevingut una aportació més al fecund camp de la gastronomia a casa nostra i esperem que totes aquestes receptes us siguin, un dia o altre, d'utilitat i que pugueu complaure als vostres convidats amb un plat digne per a la jornada més especial; que la seva olor ens guiï pels carrers fins a la porta de casa vostra i que el seu record perduri, juntament amb el de la diada, en la nostra memòria.

Les receptes van ser recollides per Laura Ensesa i Moliner.

Font i imatge: http://www.festes.org/media.php?id_media=936

Comentaris

Anònim ha dit…
El llibre de LES CUINERES DE SILS, també està molt bé, allà hi trobareu receptes de plats casolans tradicionals, molt ben explicades. I l'altra recomanació seria el CORPUS DE LA CUINA CATALANA. No es que sigui una entesa en cuina, ni molt menys, però si per la Festa Major us toca fer el dinar per tanta gent, no està de menys alguna ajuda, oi?