Encara teniu temps!


Doncs sí companys, encara teniu temps temps d'assistir al Correfoc de la Mercé a la Festa Major de Santa Tecla de Tarragona, correfoc on nosaltres hi vàrem actuar ja fa uns anys. És extrany que no ens hagin tornat a dir d'anar-hi, desprès de fer-nos gastar 100.000 pessetes en unes bosses de cuir la mar de xules. En fi, encara recordo com ens miraven com tocàvem el tabal i animàvem la festa, mentres el correfoc va estar parat quasi un quart d'hora!

Per qui hi vulgui anar, aquí té qui es trobarà i per a on!

Colles: Ball de Diables de l’Arboç, Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, Ball de Diables de Sant Pere de Ribes, Ball de Diables de Tarragona, Colla Diables Voramar del Serrallo, Colla de Diables del Barri del Port, Drac de Llorenç del Penedès, Drac del Morell, Drac de Tarragona, Bou de Tarragona, Víbria de Tarragona.

Recorregut: pl. de la Mitja Lluna, carrer Unió, pujada per la Rambla Nova fins al Balcó per un lateral, baixada per la Rambla Nova per l’altre lateral fins a l’estàtua als Herois de 1811.

Doncs que aprofiti!

Comentaris

Jordi Lloberes ha dit…
Ui la foto es de la Catedral de Tarragona i està extreta de la pàgina guep de les festes de Santa Tecla!
Anònim ha dit…
El correfoc de la Mercè a Barcelona, el correfoc de santa Tecla a Tarragona. No ens equivoquem pas de lloc!
Anònim ha dit…
Es diu el correfoc de la Mercè pq ahir era dia 24, santa Mercè. A la web de les festes de santa Tecla surt així.
Anònim ha dit…
Vas errat! I dubto molt que al programa de santa Tecla surti així! Una cosa és que es faci el dia de la Mercè i l'altra és que s'anomeni el correfoc de la Mercè! Visca santa Tecla!!!
Jordi Lloberes ha dit…
Volia dir "el correfoc del dia de santa Mercè", un petit lapsus, es que tenia pressa per anar-hi! Per cert ja escriuré la cronica!
Anònim ha dit…
No hi estat mai. Val la pena anar-hi?
Anònim ha dit…
Volem la crònica ja !!!