El futur parc "Mas Duran"


El paer en Cap, Joan Valldaura, en declaracions a la revista "Segarra Actualitat" (núm. 130, setembre 2007), en relació al futur del parc "Mas Duran", ha manifestat:

"Tenim dues idees. Una és que s'ha d'apropar més a la gent i que cal prioritzar els accessos, difícils per la gent dels barris de dalt. I pel que fa als animals, la tendència és reduir-los, i si n'hi ha d'haver algun, que sigui exclusivament animals de granja. No contemplem mantenir-hi ni cèrvols ni porcs senglars, que necessiten molt d'espai. Caldrà fer un concurs d'idees o de projectes, i després veure com es desenvolupa."

Cal recordar que els Grallers de la Colla assagen habitualment al parc "Mas Duran", als caus de l'Agrupament Escolta i Guia "Coll de les Savines".

Caldrà estar atents!

Imatge: http://www.elperiodico.com/vivo/recursos/fotos/foto_228314_CAS.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Ja era hora que algú pensés en el parc! ara falta veure si ho portaran a terme...
Anònim ha dit…
Ara igual dic alguna inconveniència (com diria el diable abanderat) però que l'animal confinat sigui un cérvol, no és pas casual. Doncs Cervera li deu l'escut i el popi nom.
Així doncs, per atendre el missatge que s'envia des del consistori proposaria que els vilatans triïn un animal de granja per presidir l'escut i el nom de la ciutat. Per exemple: Porc i l'equivalent al nom de la ciutat seria Porquera. 'un, dos, tres, responda otra vez...'
Anònim ha dit…
Dubto que ara es posin a tirar tots els tancats i a fer un projecte amb cara i ulls. Temps al temps!