Foc-Foll: 20 anys i... versots!


Aquest dissabte 8 de setembre, en el marc de la festa Major de Bellpuig, els diables "Foc Foll", d'aquesta mateixa població de l'Urgell, estrenen la representació dels seus versots.

El grup Foc-Foll Diables de Bellpuig, creat l’agost de 1987, celebra enguany el seu 20è aniversari. Des d'aleshores, ha participat en trobades de diables de tot Catalunya i en l'actualitat compta amb més d'una trentena de components.

A 2/4 de 9 del vespre: PREGÓ de FESTES davant de l’Ajuntament
Estrena de l’iniciació a Ball de Diables i els seus respectius VERSOTS, a càrrec dels Dimonis FOC FOLL.
Amb el suport de: FUSIC, CPCPTC i Fundació La Caixa
En acabar, traca d’inici de Festa Major.

A les 9: CERCAVILA DEL PREGÓ amb el Seguici Popular de la Vila: els Dimonis, els Cavallets, els Capgrossos i els Gegants i Gegantons, acompanyats respectivament per Tabalers Folls, Espremulls – Cobla antiga, Els Carreter-Colla de grallers i l’Esgüell – Grallers de la Vila de Bellpuig.
Itinerari: C/Homenatge a la Vellesa, Pl. Sant Roc, Pl. Ramon Folch, C/ Castell, C/ Sant Josep i C/Homenatge a la Vellesa.

Imatge: castell-palau de Bellpuig

Comentaris

Anònim ha dit…
Llàstima que tinguem actuació! Fora interessant anar-hi!
Anònim ha dit…
Primer que aprenguin que es un Ball de Diables i desprès que facin un bon Ball Parlat! Companys, qui juga amb foc es crema!
Anònim ha dit…
Més modèstia! Nosaltres encara tenim moltes coses per aprendre! Més intensitat, més seguretat, més ordre... Et sembla poc?
Anònim ha dit…
No em voldría etivocar amb el teu comentari, peró m'estàs insinuant que sóc dels Diables Carranquers??
Ai professora que m'hauràs de corretgir les faltes!
Anònim ha dit…
Estic convençuda. Si vols, dic noms i cognoms... Què et sembla?