Dissabte: el perill ve del cel

El Servei Meteorològic de Catalunya fa la següent previsió del temps per dissabte (text i imatge actualitzats el matí del mateix dissabte):

Estat del cel: molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més compacta a la meitat sud i a la resta del litoral i Prelitoral.

Precipitacions: se n'esperen de disperses i intermitents al litorial i Prelitoral, sobretot a la meitat sud. A la resta són possibles d'aïllades, preferentment al Pirineu. Cauran en forma de xàfecs i tempestes d'intensitat moderada en general, i no es descarta que localment siguin fortes a la meitat sud del Litoral i prelitoral.

Temperatures: mínimes semblants i màximes semblants o lleugerament més baixes. Les mínimes es mouran entre els 7 i 12 graus al Pirineu, entre 15 i 20 al litoral, i entre 10 i 15 a la resta. Les màximes arribaran a valors d'entre 14 i 19 graus al Pirineu, i entre 20 i 25 a la resta.

Visibilitat: regular o dolenta.

Vent: fluix amb cops moderats de component est a l'interior. Al litoral bufarà de fluix a moderat de component est.

Com sempre passa als diables, el perill ve del cel... Quins angelets!!!


Text i imatge: http://www.meteocat.com/marcs/marc_prediccio.html

Comentaris

Anònim ha dit…
Quins diables !! Tant temeraris amb el foc i se'ns posa la pell de gallina a la primera gota que cau. "NO TINGUEU POR, NO PASSEU ÀNSIA" que tots els diables tenen caputxa, i a males sempre ens quedarà el polivalent.
Recordeu que som de la Segarra, on la pluja és ordi !!