2 mesos i + de 1000 visites !!!


Si, si, fa poc mes de 2 mesets que vàrem arrancar l'història de fer un bloc i ves per on que ja portem una 50ª d'articles, amb mes o menys gràcia i amb millor o pitjor critica, el cert es que la família carranquera es fidel al bloc! Molts membres ens ho han comentat que ho llegeixen, però ens falta, per la meva humil opinió, que la gent ens comenti els articles o les seves desavinences amb les nostres maneres de veure la colla i el seu entorn, l'equip de Lo Carranquer som de diverses edats i de diferents maneres de pensar i volem que participeu d'això que ens pertany a tots! També ens agradaria que els antic col·laboradors de la revista de paper, ens demanessin de donar-se d'alta per poder fer un escrit de tant en tant, tant fa el temps que passi d'article a article, el mes important es que hi hagi varietat d'opinions i diverses maneres de veure les coses, així farem un bloc mes a la mesura de la colla!


En fi que respondre un comentari no costa tant! i donar el nom tampoc!
Foto feta durant la festa de la colla pel Xavi Martí

Comentaris

Anònim ha dit…
Aprofito la ben estesa per felicitar als redactors de Lo carranquer per tal i com estan portant el blog. Fins hi tot tinc agraïments pel cabron del fill del diable dolent per donar un punt de vista crític i mordaç als articles. Felicitats !!, ...ara que encara tinc temps vaig a veure el blog 'La veu de la Segarra' per fer-ne una comparació constructiva...
Anònim ha dit…
Xeic, quina es l'adreça del blog de la veu de la Segarra? L'estic buscant i no la trobo!
Anònim ha dit…
Gràcies anònim! Amb 2 comentaris n'he tingut prou per aixecar la pols! De que teniu por carranclers? Que teniu d'amagar?? L'hivern es fred i llarg!
Jordi Lloberes ha dit…
tenim un cadaver amagat al corral, sota les bèsties! i en volem ficar un altre ja que el que hi ha ja no tè carn per que els animalons puguin rostar!
Anònim ha dit…
el nou carranquer digital hem sembla molt be,es molt informatiu i molt coherent.No es un pamfleto reaccionari i autodestructiu.Amunt i endavant.